söndag 4 maj 2014

Bättre sent än aldrig ;)

Har inte hunnit me o blogga. O skriva om dagen i morrn känns väldigt trist. Så ska försöka skriva ett kortfattat inlägg, för sen behöver jag verkligen sova!!
När Tim hade vaknat från sin vila drog vi till tivolit. Men satan va dyrt det va!!! O SVIN kallt!! Blåste så det kändes som vinter!! Barnen som vi ändå klätt ordentligt frös om händerna :/ 35 kr per person o åk!! :O Vi åkte larven me dom. Aldrig att jag skulle släppa en 2 åring o 3 åring sj i en sån. Bara där brände vi 140 spänn!! Som tur va fick man åka 5 varv ;) Sen fick de åka nån karusell me bilar, nån båt o motorcykel. Barnen valde båten. O där satt de väl skyddade o man kunde spänna fast dom. Plus att den gick på marken. Så den fick dom åka i själva ;)

Jag o Tim i larven :P


O pappan, o Ida som man inte ens ser! Haha!


Båten! :)


Den fick dom oxå åka fem varv i ;)

Sen va de sex biljetterna slut :( O tro mig, jag är inte snål. Men det va hutlösa priser!! O när man frös som fan o typ inge folk. Nja, då va det inte sååå kul! De fick en popcorn strut o dela på :)

O dela va det inga problem me <3


<3

Vi drog sedan till biltema. Där fick barnen korv o glass. Så de va nöjda ;) Vi förklarade att vi skulle åka till det där tivolit nere hos faster Camilla i sommar, som vi va i julas vid, det JÄTTE stora med MÅNGA karuseller. O det längtar de jätte mkt till :D (Liseberg) 

På biltema hittade vi en cykel till mig :D Men jag ville tänka lite på det, o inte vara "impulsköpa" som ja lätt gör. Men har nog bestämt mig ;) Barnen roade sig där me o prova olika cyklar o elmotorcyklar mm. O även köra runt varandra i en liten kundvagn :P

Tokisar <3

När vi kom hem därifrån fixade vi middag. Fick bli söndags tacos ;)

När barnen hade lagt sig började jag förbereda för veckan. Packa det som ska me till "dagis" , la fram deras kläder, mina kläder, tvättade o hängde en maskin tvätt, duschade o sen gjorde jag för första gången egna köttfärspiroger :P

Inte sååå lätt!!


Ser inte mkt ut för världen. Hoppas de smakar desto godare :S

10 st vart det. På onsdagar kommer Patrik hem först av oss, runt tio kvart över fem. Då går det inte o ställa sig o laga middag. Blir alldeles för sent. Då är det skönt o ha lite i frysen. Värma på en pirog me lite sallad :) bla ;)
Gjorde mig även en sallad till morgondagens utflykt. Jag o mina kollegor på våran avdelning (de minsta barnen) ska ta buss in till stan o se på teater :) Sen sätter vi oss någonstans o äter medhavd matsäck. Håller tummarna att det är liiiite varmare i morrn iaf :S

:)

Nej nu är det verkligen godnatt för mig!!
Håll tummarna att morgondagen går bra. Patrik ska lämna barnen på "dagis" för första gången OCH börja på nytt jobb. Spännande OCH läskigt !! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar