torsdag 1 maj 2014

När man pustar ut o luften går ur en...

Sen Patrik o Ida kom hem har det gått i ett!! Barnen har röjt på för fulla muggar! Mestadels har de hållit sams, ett o annat tjafs, men annars har de lekt i 180 tillsammans ;) 
Medan Patrik har hållit på o tvättat hela dagen (4 maskiner tvätt!! :O ) så har jag hållit på o plockat här hemma. Jisses va snabbt det samlas "skit" på alla bänkar, ja alla ställen där det går o lägga saker! Innan middagen hann jag damma o dammsuga. Hur kan det bli så skitigt när ingen varit här hemma?! Förutom en dag då... Det går väl snabbt gissar ja :P Sen va det bara o börja me middagen. Min goda pastasås, färsk pasta o en mumsig sallad :) Sen när ja röjde undan efter middagen passade jag på o röja undan o göra fint på alla bänkar i köket, o plocka in alla barnens leksaker i deras rum. När kvällen kommer vill jag att allt ska va undan. Så mkt skönare o lättare o koppla av när det är cleant ;)
När barnen hade lagt sig rengjorde jag badrummet ordentligt!! Sen drog Patrik iväg för o skjutsa sin mamma o en kompis till Arlanda. O jag har precis skurat golven! Nu är det så rent o fräscht här hemma så jag kan koppla av i kväll o även de närmaste dagarna. Skönt att skippa tänka på städning! Även om det lär bli ett varv me snabeldraken på sön oxå :P

Nu är det reeeent i köket!!! O resten av lägenheten ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar