tisdag 6 maj 2014

Vardagen rullar på...

De nya rutinerna sitter inte helt än. Patrik behöver lära sig att barnen behöver lite tid på morgonen innan de kan äta frukost o så. Men det lär han sig snart ;) O än så länge åker vi nästan samtidigt. Trodde det skulle bli jobbigt på morgonen men det går hur bra som helst! O Ida har nu två dagar i rad, när pappan lämnat på förskolan, INTE alls varit ledsen. Som jag misstänkte att det skulle bli. Vi behövde bryta o nu vart det en "naturlig" brytning. Sen kan det ju komma när hon väl kommit in i att det är pappa som lämnar o mamma som hämtar. Men så länge det är så hör tänker ja njuta! Så härligt!! O me Tim är det som vanligt inga problem ;)

Fick dock nästintill noll sömn i natt. Ida hostade verkligen HELA natten!! Strax efter tio bar Patrik in henne o la henne bredvid mig. O sen sov ja ingenting. Idag är jag trött. Ida likaså. Om ca 20 min ska de ligga i säng. Ida bad sj om en kort saga i kväll. Gullpluttan!!
För Patrik går det fin fint på jobbet, o efter endast två dagar trivs han som fisken i vattnet. Hoppas det håller i sig :D Dom sa tom till honom o dra ner lite på tempot. Annars är han utbränd innan han fyllt 40 :P Han är så van att hålla så högt tempo, men ändå få skäll för o va långsam, att han nu måste vänja om sig. En del till varför han bytte jobb. Ingen orkar jobba som an gjorde hur länge som helst. Så det här ska nog bli bra nu :)

Jag har inte hunnit mer än hem o fixat middag. Enkel o snabb middag, men såå god o uppskattad av barnen....

Ris o kassler i ugn :)

Nu ska jag ta o läsa för barnen!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar