söndag 25 maj 2014

Försök till ett snabb inlägg!

Ska försöka va kortfattad då jag måste sova. De sena kvällarna på helgerna tar ut sin rätt... Att lägga sig i tid o kl ÄNDÅ är tjugo i elva är väl egentligen inte i tid! Hehe! Men iaf...
Efter förra inlägget ville barnen gå ut. Så vi masade oss ut på våran uteplats. Hällde som vanligt upp vatten i vattenbanan o i massa hinkar. De hade skojigt o jag, med min huvudvärk höll mig i skuggan ;)

Fina systeryster kom förbi en sväng på fm. Så kul o trevligt o ha nån vuxen o prata me då Patrik va borta! Hon gick vid lunch då barnen precis skulle äta. Patrik kom hem vid ett, vi gav varandra en puss o så drog jag. Jag o pappa åkte ut till kilen för o hämta hem Amandas bil. På vägen hem fick jag ett rejält stenskott i framrutan. Det small så högt att jag hoppade till. Vart helt chockad!! Det gick nästan hål. Aldrig sett ett så rejält förut :/ När Patrik tittade på det tyckte han vi kunde köra me det så länge det gick. Sen lämnar vi in o får hela rutan bytt ist! Jag stannade vid den nya affären här vid Willys, mm, handlade en fin tavla till mamma i morsdagpresent, en ljuslykta o en presentpåse. Gick in på Willys o köpte en blomma oxå, o glass o jordgubbar, o choklad ;) Så när jag kom hem vart det än en gång att jag o Patrik bara gav varandra en puss, o Tim fick en av mig oxå ;) Så cyklade jag o Ida till min mamma o pappa. Mamma verkade glad av presenterna. O vi fikade med jordgubbarna o glassen. O kaffe såklart ;) Mysigt o ha ett barn med sig sådär. Vi bestämde att göra så för de behövde lite tid isär. O det märktes att Ida gillade det, även om hon inte ville erkänna det ;)

Hon gick till lekplatsen bakom, vid mammas o pappas uteplats, o lekte. Det jobbiga är är att man inte ser den (är en lokal emellan) men jag bestämde mig för o lita på HENNE, o förklarade att hon INTE fick gå med NÅGON o att hon bara fick vara på den lekplatsen. Jag gick o tittade till henne var 20-30 sekund kan jag lugna er me. Jag kanske är nojig. Men skulle aldrig förlåta mig om nåt hände. Hon är ju bara 3. Fast som hon själv sa: -jag kan faktiskt vara själv mamma, jag är faktiskt 3 år!! ( o så höll hon upp 3 fingrar gullfian <3 ) 
På bilden här har hon iaf gjort en plantering (som hon så fint uttryckte det själv, hihi) som mormor skulle ha! Hihi!

Medan vi va där va Tim o Patrik på Gränby. Fixade lite saker o sedan åkte de med en blomma till Patriks mamma. Ida o jag kom hem innan dom. Det första vi gjorde va o städade fint på uteplatsen. Sedan inne i deras rum där ALLT va framme. Men Ida va så hjälpsam så, såndet gick fort!! :) Sen hjälpes vi åt o göra en sallad, Ida skar gurka (med en matkniv såklart ;) ) o hjälpte mig o duka o förbereda grillen. Sen kom Patrik o Tim hem. Tim bar på de finaste rosorna som jag fick :) Som han valt <3

Älskade barn!!! <3

Sen kom den nya grannflickan ner o lekte, de håller fortfarande på o flyttar in, oj så kul barnen hade!! De lekte på för fulla muggar!! Men vi skulle snabbt till o äta. Vi erbjöd henne o äta me oss o mamman vart jätte glad o sa att det va guld värt!! O barnen tyckte ju bara det va kul!! Deras första play date utan att den andre föräldern är me! O det gick ju kanon!! Ledsna vart de dock när det va dax o skiljas åt. Men tur de syns på fsk i morrn ;) Barnen badade o duschade, sedan läste jag en saga för dom o mös. Gick sedan o röstade! *klapp på axeln* Du har väl röstat du me??
När jag kom hem gick Patrik o röstade. När han kom hem tog jag nig en promenad me Anna (som vi va hundvakt åt) Det va skönt o mysigt, härligt väder oxå!!

Älskar detta promenad stråk!!

När jag kom hem vart det en sval o skön dusch. Sen dukade vi upp med jordgubbar o tittade först på NCIS, o sist The shield. Jag känner mig sååå trött, men på ett sånt där bra "jag kanske kan somna snabbt" sätt! Inte konstigt me tanke på denna dag iof ;) Vart ju en hel del! Men kul va det!!!

Nu är det en tre dagars vecka som gäller. Härligt!! O det är skojsigheter inplanerat när det blir långledigt!! :D
Så kortfattat inlägg vart det visst inte! Haha! Går ju inte när man ska skriva ner hela dagen :P Men nu, kl 23, är det godnatt som gäller!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar