tisdag 30 juni 2015

Vi har blivit med....

TÄLT!!!! :O Hahaha! Ok, vi har ju haft ett. Men ett 4 manna kupol tält går inte ens o jämföra me detta (är mer som ett krypin man bara kan sitta i). Detta är 4 ggr så stort! Full ståhöjd ( 2 METER!!) Ett sovrum som du kan dela av till två o ett "vardagsrum"..


Det är 24kvm, alltså lika stort som vårt vardagsrum. Som en liten sommarstuga, men en portabel sådan ;)

Man får in bord, stolar, packning mm. Helt perfekt! Men alltså, det är ju för fan GIGANTISKT!!! Hoppas det inte blir för stort bara!!! Haha! Det blir nog kanon!! :D Vi har ju typ allt förutom gasol/trinett/trianga kök (måste kolla lite vad som är bäst) Det roliga är att det är inte alls nåt av de fyra jag valde mellan från början. Men detta är äääännu bättre! Det som vägde över va att detta kostade bara 200kr mer än det jag först fastnat för o då va det oxå ner sänkt me drygt 500kr . Det är ett innertält innanför yttertältet, o där emellan lite utrymme. Så man påverkas inte av regn o inte heller solen värmer sjukt mkt. 
I helgen ska vi testa o sätta upp det. Men det behöver vi göra på den stora gräsmattan här utanför. Tältet får ju inte ens plats på uteplatsen! Hahaha! Sen blir det riktig premiär nästa vecka :D Jag, barnen o Amanda drar till Sunnanö camping på tis o stannar till ons el tors. Beror lite på väder o vind ;) Ska bli sååå mysigt!!! :D

Tycker det är så mysigt o lagom på Sunnanö :)


Mysig badplats...


:)

Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar