onsdag 3 juni 2015

Nationaldagsfirande!

När vi hade kommit hem fixade jag middag åt barnen. Enkelt, makaroner o stekt ägg. Inget mannen o jag va sugna på o då jag inte ätit nån mellis tog jag ist lite utav denna....

Den va riktigt god!!!!! :)

Tim hade inte somnat på förskolan. Men han hade legat o vilat i typ 45 min. Bättre än inget. Va osäker på om vi skulle åka iväg i kväll men barnen ville så gärna. O jag vet hur kul de tycker att det är. Så vid 17.15 cyklade vi iväg! Det började 17.30. Va en ganska många där. Ida vart så glad över några av hennes (o Tims) fröknar som va där :) Det sjöngs o dansades, det va miniröris. Ida tycker sånt är så kul så henne va det full fart på :) Tim va trött o gick mest runt o lekte me sin kompis Linnéa :) En låt de sjöng när barnen skulle ta varandras händer o gå närmare varandra, då tog Tim o Linnea varandras händer o gick så nära varandra. Alltså så sjukt gulligt!!!! Har kort på dom men vill inte publicera då jag ej fått ett ok från Linnéas mamma. Men det va riktigt lyckat! Barnen gillade det o jag tycker oxå sånt är kul! Hihi!!!

Tims fina flagga han hade gjort <3


O Idas <3


Lyckliga goa unge!!!!! <3


Killen som älskar stenar o pinnar!! <3


Här va det avslappning efter minirörelsen :)


Den va Tim me på ;)


Det släpptes upp ca 200 gula o blåa ballonger upp i luften, hann knappt me o fota dom!

Vi hade tur me vädret. Trots att det blåste storm så va det varmt! Vi cyklade hem i rätt tid för precis när vi kom hem öppnade himlen sig! Några hade med sig fika korg, men då vi tänkte att Tim va så trött + regnet som va på g bestämde vi oss för o inte ta me nå fika, barnen åt ju middag innan. Men ist, då barnen såg några som åt bulla o kaka, så fick barnen fika me varsin smörgås, mjölk o en varsin muffins när vi kom hem. Lyckliga glada barn!! <3 Tim somnade snabbt o ovaggat i kväll ;) Ida inte så långt efter :) Har fixat o donat me lite men nu väntar sängen. Ett inlägg till bara ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar