tisdag 6 oktober 2015

Det går iaf åt rätt håll

En aningens bättre nu. Men sov mellan 11-14 typ. Mer el mindre. Åt lite lunch o hämtade barnen strax efter halv tre. Vi cyklade ju till förskolan igår (gör det ibland på måndagar då Patrik hämtar dom me sin cykel) men när jag hämtade dom så åkte vi ju bil hem så cyklarna stod kvar. De vart ledsna igår för att vi inte cyklade hem o jag sa i all hast att vi kunde cykla hem idag ist... Så jag cyklade o hämtade dom. O så cyklade vi hem. El ja, jag i Ida. Tim ville inte så han fick sitta bakom mig i cykelsitsen. Jag vart rätt slut av den cykelturen. När vi kom hem ville barnen som vanligt va ute o leka, vilket dom fick. Så öppnade altandörren. Skalade potatis o la mig sedan i soffan medan barnen åt frukt bredvid mig :) Sen va det dax o laga middag. Potatis o torsk i ugn. Testade en ny krydda till fisken o det vart super gott måste jag sj säga ;)


Har alltid haft så svårt o veta vad jag ska göra med vit fisk, i detta fall torsk. Tycker alltid det blir så smaklöst. Men bara denna krydda gjorde stoooor skillnad! 
Sen rullade em o kvällen på som vanligt. Mannen o barnen byggde en tågbana i barnens rum :) Nu ska vi kika på "våran" serie. Orkar inge mer nu känner jag... Jag blir hemma i morrn me. Men hoppas på o kunna jobba på tors o fre...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar