torsdag 4 september 2014

Vardagen rullar på...

Idag har jag haft en bättre dag. Trots en helvetisk natt! Vet inte hur många gånger jag vaknade o som jag va upp. När kl ringde 6.20 gick jag upp på engång (jag som brukar snooza två ggr) Men hade då legat vaken sen 5.30 för att Ida vaknade då...
Det gick bra på jobbet. Jag drog igång ett pyssel o vi gjorde hösttavlor (jag plockade rönnbär o pinnar till det igår när vi va till skogen) o det gick bra. Efter lunch slog tröttheten till. Men em planeringen gick bra o jag fick ihop ett brev me planering o utvärdering till alla föräldrarna. Sen va det typ dags o åka hem. Hämtade barnen vid tre tiden. Kom hem o de va så svettiga! Fick bli en dusch följt av skumbad för dom :) Sen lite frukt o mys innan middagen fixades.
När vi hade ätit åkte jag upp på Gränby. Först in på apoteket då alla värktabletter, nässpray mm va slut i medicinskåpet. Vart ingen billig nota om jag säger så :/ Men men, nu har vi så vi klarar oss ett tag ;) O jag har fått hem mina migräntabletter. Sen vidare till H&M o än en gång bytte Tims byxor. Till samma byxor men en strl mindre :) Efter det vart det handling på kvantum. Massa frukt behövdes, o lite annat. Vi ska tydligen få en middags gäst i morrn, så det behövde handlas nå gott o laga!
När jag kom hem drog Patrik iväg för o möta en polare. Får se när han dyker upp. Denna helg är fullspäckad me roligheter, är ju en kort helg denna helg, känns alltid tufft. Men det måste ju liksom gå. Man får verkligen ta tillvara på den lediga tiden vi har. O ärligt talat tror jag att jag är expert på det. Både positivt o negativt. Har sååå himla svårt att vara ifrån barnen. Är ju det när de är på förskolan o så har vi ju barnvakt då o då. Men det är ju mkt för att barnen så gärna vill det! De gillar o va hos mormor o morfar el farmor jätte mkt! Det tänker jag såklart inte ta ifrån dom. Plus att jag o Patrik får tid tillsammans o även till o få lite saker gjort här hemma. Känns också som om det blir svårare o svårare o va ifrån dom ju äldre de blir, mysko! Haha!

I morrn är det alltså jobb. Sen hem o fixa o dona så det ser fint ut när gästen kommer, o fixa middag såklart! :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar