söndag 14 september 2014

En em ute o latmiddag ;)

När Tim hade sovit fixade jag mellis o så gick vi ut. Första stoppet fick bli Fredrika Bremer skolan där vi röstade. Lite kul o ha me barnen! Haha, de lär sig i tid ;) Sen va vi ute i flera timmar, åt mellis ute. Men jisses va varmt det är! Jag klagar INTE på det, dock tycker ja det kunde va liiite svalare :/ Höll på o koka i solen! Men njuter av en fin höst. Ju längre det är så här ju kortare blir de gråa trista månaderna, kan man hoppas!!

<3


<3

När vi kom till lekplatsen här utanför (då hade vi varit runt till alla sex här på gården) då kom mamma förbi! Då ville barnen in o leka. Det byggdes lite pussel men sen gick de ut på våran uteplats o lekte lite. Jag har tvättat IGEN! Det tar aaaaldrig slut!! Visserligen blir det så när man byter sängkläder. Sen byter ja barnens kläder varje dag. De kan få ha dom två dagar i rad om de är rena. Men har sååå svårt o ta på dom nåt om de är lite smutsigt. Hur gör ni?? Lite nyfiken :)

När mamma gick hem fick barnen middag. Jag cyklade till MM butiken o sen Willys. När jag kom hem höll Patrik på o duscha o bada barnen. Nu är det lite städning o ner varvning innan de ska sova. Jag har förberett me deras kläder till i morrn o ska snart fixa mina. Jobbar i morrn sen är det ju min lediga dag på tis :) Får se vad ja o barnen hittar på då. Ida har gympan kl 16.30 o sen ska ja på föräldramöte på hennes avdelning kl 18. Så det är bara hem o vända!

Jag o Patrik blir sååå lata på helgen när det gäller middagen alltså. Igår vart det snabbmat o så kommer det även bli i kväll :/ Barnen får som tur va bra ordentlig mat!! :) 

Jag tänkte även att jag skulle knåpa ihop en matlista för denna vecka. Ja kommer ju inte hinna äta på tis o på tors har vi föräldramöte på mitt jobb så då får jag äta lite tidigare, alt äta nåt på vägen dit. En intensiv vecka framför oss, men det ska nog gå bra! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar