lördag 6 september 2014

Då va det bekräftat...

Som jag trodde. Jag har INTE löss!!! Jag har sedan en dryg vecka tillbaka haft en enorm klåda i hårbotten. Vet att jag är känslig o inte klarar vissa schampon. Men så här extremt har det aldrig varit. Har känts som om jag ska klia sönder mig!! Nu har FLERA tittat o jag har även luskammat mig (köpte en ordentlig luskam i våras då det gick löss på Idas avdelning, tack o lov klarade vi oss!) jag har fått detta pga stress. Gah!! Trodde aldrig det skulle hända mig!! Vet vissa som fått det, som tom fått kala fläckar i hårbotten :S Det får INTE hända mig!!! Måste göra nåt som får mig att inte känna som stress över allt. Egentligen är det inte ovanligt mkt. Men lite saker här o lite saker där kan bli FÖR mkt! O speciellt känsliga saker. Så länge måste jag införskaffa mig ett shampo o balsam för känslig hårbotten känner jag. Kan ju kanske hjälpa lite! Bara jag börjar tänka på allt som känns jobbigt el är för mkt utan så känner jag hur det börjar klia!!! 

Ursäkta för ett kanske inte så roligt/trevligt inlägg. Men detta är verkligheten som jag försöker att inte hymla med!

Appropå nå trevligare! I morrn ska jag o Ida möta Mona o Tildhe (som jag lärde känna när ja vänta Ida o hon Tildhe) på Gränby 4-h gården. Äta lite lunch ihop där o så får barnen titta på djuren :) Tim o pappan kanske kommer dit sen när Tim vaknat. Han håller på o få tänder o äter sååå dåligt o humöret är inte på topp. Så får se vad han orkar i morrn...

Nu håller jag som vanligt på o somna i soffan framför filmen... Har ändå klarat mig o hålla mig vaken länge idag ;) Igår kom jag iof inte i säng förren kvart i ett! Men då hade jag tagit mig en tio min power nap i brorsans soffa innan jag åkte därifrån. För o ens orka köra hem... Nej, gott folk. Nu går ögonen i kors. 
Godnatt på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar