söndag 14 september 2014

Söndag 14/9

Val dag, det ar väl inte undgått någon. Suck! Less på tjatet!!! Allt, tidningar, tv, radio handlar om det. Ska bli skönt när det är över! Har röstat flera gånger tidigare. Tycker alltid det är sååå svårt. Känner inte att det finns nåt parti som känns självklart. O som det (samhället) är nu är ju inte bra. Förskolan/skolan ligger mig varmt om hjärtat då jag sj jobbar på förskola o jag har mina barn på förskolan. O just nu blir grupperna bara större o större, men det blir inte fler personal. Vi måste va rädda om BARNEN!!!!!

Började morgonen på skit humör. Ida kom in i natt o la sig hos oss, inte långt efter kom Tim. Sen vaknade han till vid sex tiden o va så arg så han väckte såklart Ida som SOV!! Patrik bar in han i hans säng o han SOMNADE OM :O men självklart gjorde inte Ida det... Jag vaknade på fel sida, Patrik me. Hatar sånna mornar! Vid halv åtta gav Patrik upp o gick upp. Jag VÄGRADE. Jag va TRÖTT!!!

Typ nåt sånt här! Haha!

Jag gick upp för tio min sedan. Barnen har levt rövare så jag har sovit sisådär ändå. Ska äta frulle nu så får vi se vad denna dag bjuder på. Då det va fullt ös igår har jag lust o bara ta det lugnt idag. Ut o leka här ute me barnen....

True??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar