fredag 26 september 2014

Finito!!!!

Tänker inte göra ett skit from nu!!!! Förutom o köra ut alla kläder dårå...
Efter frullen plockade jag i alla rum. Det va grejor ÖVERALLT!!! Sen drog jag ett varv me snabeldraken o dammade. Vek en maskin tvätt o hängde en annan som va klar. Sen gick vi till affären o köpte tejpen o lite annat. Köpte även en sallad till mig, det är jag värd en dag som denna ;) Så när vi kom hem åt vi....

Det va gott!!!

Efter det va det sov dax för Tim. Jag hängde en till maskin tvätt o sen satte jag igång o märka upp resten av kläderna o skor. Det tog lite tid, men de ska ju sorteras efter strl mm. Så nu står 4 pappkassar me kläder redo, o en stor plast me lite leksaker. Hoppas på o bli av med mkt nu!
Efter det fick Ida göra klart sin hösttavla...





Blir super fin!!!


Tim vaknade o kom upp o ville såklart göra sin me på en gång!





Dom bli verkligen så himla fina!!! Dessa ska få pryda väggen sen när dom torkat! :)

När det va klart va det mellis dax för barnen. De ville ha en varsin hallon kvarg :) o Ida ett äpple o Tim ett päron. Det kallar jag nyttig mellis!!
Medan de åt plockade jag ur o i diskmaskinen o gjorde fint på köksbänkarna! Efter det fick barnen åka i plurret. Hann ju inte det igår så fick bli idag ist ;) först duscha o tvätta dom, sedan fick de bada så länge de ville o orkade. Ida va som vanligt i länge! :) 
Men nu är jag slut! Som ni kanske förstår! Tänker bara ta det lugnt o mysa me barnen nu tills Patrik kommer hem o ja ska åka iväg me kläderna. Kan ärligt säga att det ska bli rätt skönt o åka iväg en stund o sitta sj i bilen i lugn o ro...

I kväll blir det middag på tu man hand me älsklingen. Vi har inte ätit middag som familj på hela veckan. Skit trist! Men ja o barnen har ätit flera mål tillsammans nu tors o fre. Som tur va ;) Ibland blir det så här tokigt! 
Nej, fixa flätor på Ida så hon får lockigt hår i morrn (på hennes begäran. Hihi)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar