fredag 12 september 2014

Ute o "rastar" kidsen ;)

Älskar det uttrycket! Haha! För ibland känns det så. Ut me dom så de får springa o skrika av sig ;)

De väljer nästan alltid favvoplatsen som är lekplatsen precis utanför oss!

Filmen va ganska bra! Barnen satt o tittade på hela. Imponerad att Tim inte ledsnade! Jag har förberett middagen, skurit upp alla grönsaker o så, så det är bara köttfärsen kvar o steka. Så vi bör kunna va ute till kl fem iaf :) Om det inte börjar regna... Det är mörkt o grått o blåser kallt :/ Skönt me lite luft så man kanske kan piggna till lite (övertalning ;) ) Trots att man är trött så ÄLSKAR jag dessa lediga dagar me mina hjärtan! Att få spendera så mkt tid med dom är bäst!!! De njuter av att få ma va mamma o göra det som faller oss in. Båda är oxå fortfarande feberfria!
Blir ingen barnvakt i morrn. Pappa stackarn är fortfarande så dålig, inne på vecka två nu... Sånt är inte kul!! :( Hoppas han kryar på sig snart så vi kan ses!!!
Tror inte vi tar oss iväg på eldshowen. Den börjar kl åtta. Barnen har ju varit vakna så länge förut, men får se, vet inte om de kommer orka de i morrn. O det brukar va så mkt folk o frågan är om man orkar trängas i mörkret o stå ett tag o vänta. Men som sagt, får se vad som faller oss in i morrn, hur vi o barnen känner oss :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar