torsdag 18 september 2014

Slut på denna vecka...

Iaf arbetsveckan ;) Skulle ha jobbat i morrn men då Tim fortfarande hade lite feber idag blir han hemma i morrn o jag me. Ida sa att hon ville gå en stund på fsk i morrn så jag ringde o sa att hon ev kommer. Hon jag pratade me, en nyutexaminerad förskolelärare som nyss börjat där svarade när jag ringde. Som jag gillar den tjejen alltså!!! Först fick jag "berömm" för att jag haft Ida hemma när Tim hade kräkts i tis morse, även om JAG va 99 på att det berodde på slemmet i halsen. Hemskt att så många skickar syskon till barn som kräkts. Konstigt att sånt sprids el går runt runt... Gah! Sånt gör mig galen!!!!
Ida har iaf längtat lite till fsk o jag berättade det o hon sa att Ida va så välkommen så o uppmuntrade henne verkligen till att komma om hon ville. HON fick MIG o känna mig VÄLKOMMEN! Önskar fler vore som henne... Ida kan ju dock ändra sig o vilja va hemma i morrn ändå, självklart får hon det. I morrn får hon välja! :) Skulle ju inte göra Tim nåt om han fick några timmars lugn så febern får nån chans att ge med sig. Men som sagt, Ida får helt avgöra hur hon vill göra. Beroende på hur Tim mår i morrn så tänkte jag försöka dammsuga o damma. Vi får fin främmande i morrn kväll! :D Ska bli sååå kul!!! De stannar tills sön ;)

Dagen idag har gått i ett! Efter jobbet åkte jag ju me Sara hem o det lagades mat o vi fixade oss o återvände sedan till jobbet. Det vart ett låååång föräldramöte o jag åkte inte därifrån förren strax innan kl nio :/ Nu är jag så trött så trött... Hungrig oxå... Men orkar inte... Ska borsta tänderna o krypa ner i sängen. Längtar till i morrn så jag får gosa me mina bustroll!!!!! Träffade Ida en snabbis i morse o hann pussa o krama henne. Men Tim sov när jag åkte o de sov ju såklart när jag kom hem.... Har varit in o pussat på dom o fick även en kram av Tim. Hihi! 
En selfie på en tröttis....

Mys efter duschen me morgonrock o en filt...

Skönt att denna vecka är över med föräldramöten mm... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar