tisdag 30 september 2014

Ibland går saker o ting bara inte som man tänkt sig...

I morse på väg hem från fsk måste vi ha tappat Idas snutte. Tack o lov att de har två i var. Patrik cyklade längst vägen vi hade gått när han kom hem o tittade men den fanns inte kvar... Som tur va finns de o köpa o Ida är inte så kräsen ;) Skönt o ha två så man kan tvätta de mina en gång i veckan. Där va iaf första grejen som gick åt skogen (även om det löser sig.
Vi lyckades komma i tid till porträtt fotograferingen men som jag misstänkte gick det ganska bra med Tim. Han satt där o gav ett litet leende. Men Ida, vägrade ju släppa mig. Efter råd av fotografen lämnade jag över Ida till fröken Sandra så fick de gå in tillsammans. Nu satt hon iaf där men hade sett jätte sur ut... Suck!! Föräldrar ska INTE va me... Fotografen sa oxå att Tim inte hade varit så förtjust i alla saker när han hade kommit in o varit lite skeptiskt under gruppfotograferingen. O fröknarna sa att det hade gått så bra så. Vem ska man tro på?! 

Så här glad såg man ut innan o efter fotograferingen...


Jag o Tim väntade ute när Ida fotades... Tur de va så varmt o skönt :)

När vi gick/cyklade hem IGEN så hittade vi de ludna larverna....

Det fanns flera st, verkar trivas på grusvägen...


Barnen tycker dom är roliga. Men vet av erfarenhet att man INTE ska röra dom, då får man taggar på sig!




Hemma sen rullade allt på. När middagen skulle fixas, här kom tredje missödet, så upptäckte jag att det va hål i påsen som fisken låg i (tätt återförslutande) o hade tinat. Vågade inte chansa o äta den. Här tog min kraft slut, orkade verkligen inte komma på nåt annat till middag. Hade fixad garneringen/såsen till fisken. Så Patrik köpte me mat från McDonalds hem o så la ja in såsen i kylen. När Patrik kom hem åt vi o sen skulle egentligen jag ha åkt till skokloster o hämtat ett par slalomskidor till mig. Men min ork o energi va i botten. Men min snälla underbara man åkte ist. TACK älskling!!! Jag fixade barnen för kvällen, mös en stund o sen läste vi saga :)
Direkt när Patrik kom hem drog jag iväg på en gång. Upp till Gränby o handlade en snutte till Ida o en märkpenna (då våran mystiskt försvunnit!) o sen en sväng in på kvantum o handlade lite, bla fisk ;) Gör ett nytt försök i morrn!!
Kom hem därifrån, tog mig en dusch o nu har jag slagit mig ner i soffan. Tittar på Jagad av hundar. Men alltså, jag blir ju bara sååå full av skratt!! Haha! Töntigt!!!

I morrn är det jobb 7.30-16, lång pass. Hoppas det går bra för barnen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar