söndag 28 september 2014

Ett litet upp ryck!!

När Tim somnade där vid tjugo i ett (lite sent...) gick Ida o pappan ut. Hon skulle få cykla o få lite egen tid me sin pappa :) Jag åt lunch (soppa, what else :P ) i min ensamhet o efter den la jag mig o mös bredvid Tim (han låg i våran säng) Han vaknade till strax efter halv två o då trodde jag att han ville gå upp. Men icke! Han la sig mot mig o somnade om. Myyyys!!! Jag halv slumra o vaknade vid två o insåg att det va höööög tid för Tim o vakna, än en gång tittade han upp men somnade om (han brukar aldrig somna om på dagen) så jag vart tvungen o försiktigt väcka honom, han hade ju inte ätit lunch heller!! Iof åt vi frukost strax innan tio så ;) Han vaknade till snabbt o ville äta! O när han åt kom Ida o pappan hem. De hande handlat lite o bestämt middag! Patrik sa att det är som om o ha en 5 åring me sig. Han hade frågat vad hon ville ha till middag o fått till svar: -Hmm, vet inte. Ska fundera ett litet tag! Haha! Gullungen!! Hon hade även för honom visat vad hon ville ha på sitt kalas ;) Tänk om hon förstod hur långt det egentligen är dit...
Efter det tvättades det för fulla muggar här (bla alla kläder vi köpte igår) sen bakade jag en äppelpaj (smulpaj) på barnens begäran. Skulle till o vispa upp vaniljvispen o tar ut elvispen i skåpet för att inse att den är helt kaputt!! Vad har hänt liksom??!! Den hade typ delat lite på sig o lät krig!! Vispade för hand så gott jag kunde man vart ju inget fluff liksom. Så när jag bestämde mig för (när vi hade fikat lite) att ta ut Tim en sväng i vagnen, han behövde luft kände jag, så vart målet först MM o handla en elvisp ;) o passade även på o köpa en ny torkställning. Den vi har sjunger på sista versen o har hängt me läääänge!! Det va tur jag köpte den för just nu har vi TVÅ torkställningar som står här i lghtn. Gah!!! Men en ska i soporna!!!
Efter vi lämnat av det hemma knatade vi vidare till min mamma o pappa. Skulle hämta hen verktyg som de lånat som Patrik behövde. Vi stannade o pratade en liten stund :)
När vi kom hem drog mannen iväg för o hämta en sak till Tim. Jag började med middagen. Fixade sallad, gjorde en tzatziki, skalade potatis o satte den på spisen o slängde in nå potatis shossan i ugnen! När Patrik kom hem stekte han på köttet. Fläskkotletter till mig o barnen o oxfilé till honom ;) Gott me fredags käk en söndag!
Tim vart jätte glad för överraskningen. En cykel!!!! :D

Han kunde ju inte stå still så det blev en suddig bild på honom!

Nu har han äntligen sin egen cykel så behöver de inte kivas om Idas ;) De har en varsin sparkcykel som han kan "sparka" på o sen har vi en balans cykel, men den når han inte riktigt ner på. O Ida vill bara cykla på den vanliga cykeln. Så nu har de en varsin. Hans passa perfa!!

Nu ligger barnen i sina sängar, lite senare än vanligt. De har inte somnat än.... 
Jag ska ta mig en dusch sen blir det film mys me mannen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar