lördag 13 september 2014

Efter några timmar på stan...

Jisses så trötta vi vart! Mkt folk på stan. Kul va det. Ida växer allt mer o mer. Vågade sig på ansiktsmålning, vilket hon för bara några månader sedan aldrig hade gjort. Hon sj ville bli målad till fågel men det kunde hon inte?! :( Så Ida valde katt ist, måste säga att hon vart världens sötaste katt!!!!!

:)


<3

Det va ett rockband där som spelade o båda barnen rockade loss ordentligt! Sötisarna!!! :) Sen strosade vi runt lite, de fick en varsin ballong o de fick även provsitta en polismotorcykel!

Ida såg lite skeptisk ut...


Respekt ingivande polis ;) Ida alltså! ;)


Även Tim vågade sig på o sitta på den...


:)

Sen vart det korv me bröd till kidsen till middag. Efter det kom tröttheten. Trots att de kunde få sitta i cykelkärran orkade de inte längre, så vi cyklade hem o va hemma till kl 18 ungefär :) Nu ligger de i sina sängar o har nog snart somnat.
Sj sitter ja i mörkret i soffan. Det har gått i ett sedan jag gick upp kl 8 i morse o åkte till jobbet. Det gick bra där. Men sen va det bara hem o vända, ta cykeln ner på stan! Nu är Patrik iväg o hämtar hem mat från Max, jag har inte ätit sedan kl tolv o är ap hungrig!!! Tog pommes o en lyxshake, vilken middag va :P Sen blir det lite annat gott lite senare oxå i form av chirre ;)
Längtar efter min kvälls dusch, en vaaaarm ska det bli! Fryyyyser!!! Känner mig hängig IGEN!!! Känns som om jag är på väg o bli förkyld IGEN!!! Får inte ske... Gah!! Ska bli skönt me mysig kväll i soffan även om jag sååå gärna hade velat se eldshowen på stan!! :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar