fredag 14 augusti 2015

Its been a loooong day!

Känns som om jag inte jobbat idag, känns så länge sedan. O på ett sätt är det ju det oxå...
Jobbade ju 9-13. Så lagom så :) När jag kom hem lekte barnen ute, så jag joinade dom. Mannen åkte iväg me min pappa för o lämna in Amandas bil på lagning. Jag o barnen fuskade lite o åt glass :P El ja, dom åt....

Ibland undrar jag hur ungen äter när hon äter glass :P hahaha!


Så här glad blir man av att mamma kommer hem tidigt o man får glass ;)

Jag drog fram vattenbanan o fyllde platslådan där de har alla grejor i med vatten. De behövde svalkas av i värmen, för jisses va varmt det varit idag! 
Mannen kom hem o fortsatte me städandet. Han har nämligen plockat undan berget me camping grejor som va i vardagsrummet, plockat undan en massa annat, dammsugit o skurat golven. O rengjort badrummet. O så tvättat dårå! Tänk om han alltid kunde va hemma ;) Så himla skönt! Det skulle göras innan allt drar igång på allvar nästa vecka. Patrik börjar oxå jobba o barnen börjar på förskolan... Trist! Va betydligt lättare o jobba denna vecka när de va hemma. Inte behöva tänka på lämning o hämtning. El matlagning o städning... Nu är det nya rutiner som måste vänjas in då även jag jobbar fredagar, som annars va min städ dag...
Vid halv fyra åkte jag upp på Gränby. Fyndade, något jag inte alls hade tänkt köpa, en varsina UV badkläder till barnen. Det är en långärmad tröja, typ tre kvarts. O så halv långa shorts. Jag tänkte att när vi är i Thailand så kan det va bra o kunna ha det på emellanåt. Är rädd om kottarna!! Hade ju tänkt köpa det när vi skulle åka men hittade nu på rean. 40kr st, så fick ju bådas för bara 80kr, helt sjukt!!! De skulle ha kostat 249kr st så jag är nöjd då det ändå skulle ha inhandlats! Hittade även en MASSA fint på Lindex. Får nog bli en liten shoppingtur sen ;) Mötte sedan upp Sara o vi åt middag uppe på food courten, ute såklart. Va väldigt trevligt! :) Sen gick jag in på kvantum o handlade inför helgen o veckan som kommer. Hem o packade upp o svirade sedan om till träningskläder. Observera att kl då va halv åtta o tröttheten kom näääästan i kapp mig. Men höll ångan uppe o tränade i drygt en timme. Kan säga som så, jag kraschade totalt slut i soffan efter duschen sen... Vart på tok för mkt saker idag. Två mindre skulle varit det optimala. Jag har kommit in i ett lugnt mood där jag inte alls är lika stressad som i våras. O jag får inte sabba det nu!!! Så skärpning där!!!

Träningen gick iaf rätt bra....

Har precis kollat klart på film med man en, den andra av de nya Johan Falk filmerna. Dom är så bra!!!! Men nu måste jag verkligen sooooova!!!

Godnatt på er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar