måndag 3 augusti 2015

All by my self...

Varför är det så jobbigt o va sj för. Man kan se fram emot några dagar sj men när
man väl är det är det jätte jobbigt!! Vill ha mina barn runt mig. De tillför så mkt skratt, glädje o kärlek! Jag ska verkligen göra mitt bästa o försöka ta tillvara på dessa dagar, för det är det bästa jag kan göra. De åkte för bara drygt en timme sedan, barnen vaknade tidigt spända o glada! De tycker så mkt om o få hitta på saker. Bilen strulade i lör, motolampan tändes, så Patrik va me bilen till verstan i morse. De fixade en grej o det kostade 500kr, men en ny turbo kommer behövas. Betydligt dyrare :(( Hatar o lägga pengar på bilar. Samtidigt är bil ett måste. Så glad att vi bara har en! 
När de åkte gick jag till gymmet. Phu vad jobbigt!!! Att man tappar så mkt på tre veckor!! Gick ju bananas o åt allt jag ville o ingen träning el motion. Vad förväntar man sig... :/ Även om det va grymt tungt o det känns i kroppen va det oxå riktigt skönt!!


Jag ska försöka använda dessa dagar till att socker detoxa mig, jag blir ett monster när jag ska sluta me gotti så det passar ju nu när jag är sj ;) Då är det alltså gotti jag ska va utan. Hjääälp!!! Hahaha! Blir tufft!!!

Nu ska jag ta mig en dusch o fixa mig o cykla upp till Gränby o strosa runt :) Visst, solen skiner, men utan barnen är det inte spec kul o va ute ju... Hade de varit hemma hade det blivit en hel dag ute. Hoppas de får det lika fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar