onsdag 18 februari 2015

Träning o sen middag...

Jag va ju så sjukt trött tidigare. Barnen me. Så jag slängde ihop middag till dom så de kunde äta lite tidigare innan de vart alltför trötta. När mannen kom hem la jag mig på soffan ett tag o barnen lekte väldigt bra. Vid tjugo över sex tog jag mig själv i kragen o masade mig upp från soffan där jag låg så skönt under filten o drog på mig träningskläderna. Kändes som om jag skulle kunnat somna ståendes men iväg kom jag, o träna gjorde jag....

;) Jävligt gött!!!

In på kvantum o handlade lite frukt o middag o drog sedan hem. Käkade en sen middag....

Min middag. Avokado me keso. O brieost o lomo på det där brödet som jag inte kommer ihåg namnet på :P hahaha! Cleant o bra "efter träning mat" 

Försöker ju undvika mjuk bröd o så gott det går, gluten o mjökprodukter. Mest för o slippa den svullna magen. Sockret har jag ju oxå slopat ;) Fick en komplimang på jobbet idag av en arbetskollega jag inte träffat på jobbet. Hon tyckte det syntes på mig, i ansiktet, att jag loosat fett. Nice! Kul o höra, sånt motiverar!! 
Nu ska jag hoppa in i duschen o fixa lite inför i morrn innan det är sov dax!

Helgen närmar sig med både glädje o fasa ;)

I morrn är det som vanligt jobb 7.30-14.30, hämta barn o hem. Får se om jag tränar i morrn me, får isf bli sent på kvällen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar