lördag 14 februari 2015

Alla hjärtans dag

Vi är inga riktiga firare av alla hjärtansdag. Men barnen har pysslat så fina kort på förskolan o Ida har varit så medveten om att alla hjärtansdag är dagen innan hon fyller år!
I morse när jag kom upp efter min sovmorgon stod en stor röd fin ros me små vita blommor i en vas på köksbordet. Min gulliga man <3 (vi brukar inte ge varandra nåt annars) Efter frullen åkte vi upp på Gränby allihopa...

Stiliga killen <3

Patrik o Tim gick till några affärer o jag o Ida gick först till kvantum o köpte en tårta till i morrn. Blåbärsprinsess valde hon :) På den ska jag ställa en tingelingfigur (i plast som blir en present) o så ljus såklart! Vi köpte även bullar! Findus bullar är jätte goda!! Köpte en varsin alla hjärtansdag present till barnen. Två gosedjursnallar som kramar varandra med hjärtan på, jätte söta! Vill ge dom nåt då de ju gjort så himla fina kort o tänkte på oss <3 Jag o Ida tyckte dock synd om mannen/pappan som inte fått nåt. Så vi köpte en chokladklubba, formad som ett hjärta me I Love you tex på ;) 
Kom hem o käkade lunch. Sen bakade Ida o jag kolakakor :)

Hon är en hejare på o baka!!

O oroa er inte, håret är uppsatt, händerna tvättade o inga händer i munnen ;) Vi va väldigt noga!!!
Nu har vi film mys. Tim sover inte idag heller.. Hmm, får se hur det går idag då :/ Än så länge funkar det ;)
Sen ska jag o Ida till Willys (då jag min klant heeelt glömde bort o köpa det jag skulle när vi va till kvantum...) o köpa ingredienser till chokladmuffinsen som vi sen tänkte baka när vi kommer hem! 

I kväll tänkte vi äta helstekt fläskfilé, tjocka pommes, bea o sallad. Mums!! Sen tänkte vi äta lite godis i kväll :O 

Nu sa jag nog åka o träna. Så kan ja o Ida baka när jag kommer hem! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar