onsdag 4 februari 2015

Ännu en lugn dag...

Hoppar träningen idag. Känner att kroppen inte är riktigt redo än... Men på fre, då jäklar!!! ;)
Barnen vaknade tidigt i morse... Men det va skönt. Vi kunde ha en lugn o stressfri morgon :) Men Ida fick nån städ dille så vi höll ist inte på o komma iväg av den anledningen. Hahaha! Hon ville ha det rent o fint tills hon kom hem. Gissa vem hon fått det ifrån?! :/ Ändå har jag blivit mkt bättre på att inte gå runt o plocka o ha mig hela tiden... På ett sätt är det ju bra att hon kommit underfund me att det är skönt o plocka undan efter sig o att det är trevligt när det är städat, så länge det inte går till överdrift! Hon kan stöka ner o inte vilja städa oxå ;)
När vi skulle få till bilen TOTAL vägrade Tim ha mössa på sig, nåt han har börjat me nu?! så han va arg o skrek hela vägen dit o bara kastade av sig mössan. Jag hade hoppats på att han skulle känna att det va för kallt utan. Men icke! Surade en stund i bilen o så gick det över. När vi står i hallen på fsk o klär av oss säger han glatt: jag lovar att ha mössan på mig idag mamma! Hahaha! Skitunge alltså!! Då minsann passade det :P Kan inte annat än o skratta åt det. Så är barn. Tok goa!! <3 
Måste ge en eloge till en av Tims fröknar oxå. Igår när jag hämtade sa de att tim skulle komma påklädd o klar för utflykt idag på morgonen. De vet att jag helst kär påklädnaden hemma i lugn o ro. Men i morse ringde söta Filippa o sa att de skulle gå ut lite senare o alltså inte va ute när jag kom med dom. Så jag visste (pga min rygg) att jag inte behövde klä på allt här hemma. TACK! Underbart när de tänker så!!
Iaf, lämningen gick bra o jag åkte upp till kvantum o handlade lite. Sådär så vi klarar den här veckan, helgen o nästa vecka.  Jag har budgeterat upp tre veckor framöver så vi behöver så lite som möjligt o kör på det vi har i frysen. Då det finns tillräckligt för mat i tre veckor där. Det enda är kompliteringar såsom frukt, grönt, mjölk, bröd o sånt. Ni vet vad jag menar ;) Två kassar o inge mer o nu är kyl o frys fulla. Love it!!!
Kom hem för en halvtimme sedan. Har packat upp o äter fm mellis...

En morot jag skurit upp. Så mkt godare o äta då :) O ett glas citronvatten! 

Nu blir det lite återhämtning innan jag drar ett varv me snabeldraken o dammtrasan. Får passa på nu när Ida gjort det så fint här hemma ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar