lördag 21 februari 2015

Jag fick i mig lite mat ;)

Vid åtta tiden kände jag att jag började bli lite hungrig. Tänk att man står sig så länge på en brunch! Jag värmde ju på den där kycklingen o kokade fullkornsris...

Lite fick jag i mig, vart mätt snabbt! Men gott va det!

Innan det så la jag Tim. Han fick välja på o sova i sin säng el bredvid mamma, inte så svårt o gissa vad han valde ;) La mig bredvid honom o efter ca 10 min sov han. Vart lite sent så han somnade inte förren strax efter halv åtta. Men hade lovat han att han fick kolla klart på filmen. Trodde dock att han skulle somna i mitt knä, men icke! Nu sussar han i Patriks säng o jag ska strax lägga mig.
Direkt när han hade somnat rengjorde jag badrummet. I morrn ska det dammsugas o storhandlas. O så ska vi till Leos! Tim va lite snorig o lät lite hes i kväll så hoppas det inte är nåt skit på g, o att han orkar me Leos i morrn. Han kommer bli jätte ledsen annars.... Planen är att vara där till dom öppnar kl 10. O så leka ett par timmar, äta lunch, kanske leka nån stund till o sen hem. Hoppas han sover en stund... Förhoppningsvis hinner jag dra av med dammsugaren innan vi drar. Blir nog hem o vila en stund o äta mellis innan vi drar o handlar. Ska hämta Ida o Patrik på stationen kl 15.50 (om tåget går som det ska vill säga) så antingen handlar vi o drar o hämtar dom el så hinner vi hem med varorna emellan. Vi får helt enkelt se! Ska komma på nån middag oxå... Känns skönt att de ändå kommer hem då så jag hinner gosa me Ida några timmar innan hon ska sova. På mån träffar jag dom nämligen bara när jag ska lämna, sen sover de när jag kommer hem (har P-möte på mån) o det känns tungt! Så ska göra det bästa av timmarna vi har i morrn!!
Iaf, till maten tittade jag på ett avsnitt av Familjen Annorlunda o sen två avsnitt av Biggest Loser! Apropå det så har jag gått ner ca 1 kg, knappt, men minskat 3 cm runt magen på två veckor. Det går låååångsamt!!!! Men det går åt rätt håll. Nu gäller det o kämpa o kämpa!!!!!

Har skrivit en matlista för två veckor o en matnota utefter den. Det känns skönt!

Nu ska jag krypa ner bredvid min lilla prins <3 I morrn kommer den andra halvan av familjen hem, o som jag längtar!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar