söndag 8 februari 2015

Delux stressad!!!

Jisses vad jag är uppstressad inför Idas kalas nästa helg. Har bestämt mig för o baka lite mer till hennes födelsedag (då hon haft rätt specifika önskemål) o det jobbiga är att försöka ge henne det hon vill ha (en tårta som ska prydas av Tingeling o hennes vänner, o cupcakes där hennes ska prydas av en gul ros) Ja, som sagt, hon va rätt tydlig. Jag tänker inte pröjsa 500 spänn el mer för en tårta, det gör jag inte. Framför allt då hon ju är rätt kräsen o kanske inte ens gillar den! Så nu funderar jag på o göra en egen, me choklad fyllning o bär el fruktfyllning. Men kan jag?? Har aldrig gjort en egen tårta, men nån gång måste väl va den första, el?? :/ Ska dessutom göra cupcakes, o nåt mer?? I morrn är det knökfullt på schemat, likaså tis. Kan ju ändå inte göra nåt av detta tidigare än på fre, helst lör (hon fyller ju på sön) O så ska födelsedagspresent inhandlad. Vet ej vad!! Hon vill ha en Frost klänning, vet ej om det spelar henne nån roll om det är Elsa el Anna. Men 600-700kr betalar jag verkligen INTE för en utklädnings klänning, som kanske tom går sönder! Jag är INTE snål, snarare realistisk. Men ska kika runt lite mer. 
Så så är det. Jag kommer alltså sova sämre än sämst nu i en vecka... Bläää!! O en hel del är det på jobbet oxå... Aja, kan inte göra annat än mitt bästa. O ha ett extremt socker sug på det hela gör det inte bättre... Gah!!!
Nej, försöka varva ner till en film. Igår vart det Twilight o idag New Moon....

:)

Va iaf upp o tränade idag när Tim hade vaknat o Jonna kommit hit. De lekte på alla tre så bra! För Patrik är det inga problem me en till :) Skönt o ha en man som ej gnäller o klagar på sånt. El över att va själv me barnen... Men varför skulle han, en mamma gör ju inte det! :)
Har sedan haft en mysig em me min underbara familj!! :) <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar