tisdag 3 februari 2015

Kick in the ass!!!!!!

Det gick riktigt bra hos dietisten. Det jag behöver är en känga i baken, bekräftelse på det jag gör, tips o hjälp o lite press!!
Jag fick tre uppgifter att ändra/bli bättre på till nästa gång vi ses: Dricka mer vatten under dagen (dricker på tok för lite, typ 2 glas om dagen) bättra på med mer bra, mättande grönsaker såsom broccoli, blomkål, bönor mm (framför allt eftersom jag är lite dålig på o äta kött) o så prioritera träningen o inte få dåligt samvete att det tar typ 1.5 timme från barnen. Jag blir ju trots allt piggare o gladare av att träna. O jag gör det för o må bättre o för o orka mer, vilket gynnar barnen minst lika mkt som mig!
Vi pratade oxå om mitt sockerberoende o jag berättade att jag nu försöker sockeravvänja mig genom att skippa gotti tills jag känner att jag har det under kontroll. O att jag tänker en dag i taget, vilket gör det lättare. Hon tyckte jag tänkte o gjorde helt rätt o ska fortsätta med det. Vi vägde mig ju såklart oxå. O bestämde att det är där jag ska väga mig, inte alls nåt hemma. Så nu måste jag hålla mig från vågen. Jag skulle fokusera på det andra o strunta helt i vågen nu fram tills jag ska dit. Ska verkligen försöka!!! 
Till kvällis, vilket jag får äta, så ska jag välja kvarg, keso me tex frukt el nåt ägg el så. Proteinrikt o mättande. Jag ska inte äta mackor, som är min största fälla o en bov då det triggar socker suget. 
Jag känner mig peppad o motiverad. Det SKA hända nåt på en månad nu!!!!!

Det bästa är att jag behöver inte joxa o krångla till middagen. Jag äter det de andra äter. O det gör jag ju nu me. Vill inte att barnen ska undra varför jag inte äter ditt o datt o så. O det tyckte hon va helt rätt tänkt av mig. Det är portionerna jag behöver dra ner på. Framför allt kolhydraterna, att jag lägger till mer mättande grönsaker så jag blir MÄTT!!

Sitter nu i soffan o tänker igenom, analyserar... Funderar på o prova träna i morrn :/ Är ju hemma från jobbet me. Om jag klarar av ett träningspass så borde ja ju klara av att jobba. Blir som ett test. El så är det jätte dumt av mig. Vet inte... Men så länge jag inte har feber o att jag känner efter så det känns bra borde det inte va nån fara el?! Det är ju min "feberfria" dag hemma. Kan ju inte påstå att jag är helt frisk, men det kan ju dröja veckor tills dess. Ser morgondagen som ett test av vad jag orkar/klarar av. Får spunk av att inte kunna göra nåt. Jag lär ju behöva åka hem o vila efter. O faktiskt, jag ser fram emot o jobba på tors! :) 

Men får se hur jag känner i morrn. Just nu är jag rätt slut....

Uppkrupen i soffan, nyduschad o fryyyser!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar