tisdag 22 december 2015

Två dagar kvar...

O regnet smattrar mot fönstret :((
Idag då... Jobb 9-14. Trots få barn o lugn dag så tog de på de få gånger jag bytte blöjor o klädde på ETT barn... Suck.... Hämtade barnen kvart i tre, de kommer nu få ett jullov på nästan TVÅ veckor :D De som inte skulle haft nåt alls mer än de givna dagarna. Känns otroligt skönt för dom! Jag tog ju komp i morrn, så då är de såklart lediga :) Sen nästa vecka jobbar jag 12-17 (el börjar nån gång mellan 12-14 beroende på hur jag mår) o då ska barnen få göra nåt jätte skoj me sin mormor o morfar :D Sen tog jag komp på tis då det kanske blir sent för barnen på mån. O så en sjukskrivnings dag på ons. Sen är man ju ledig tors-sön. Så barnen börjar inte igen förren den 4 jan. Går 2.5 vecka o sen lediga 2.5 vecka igen ;) Inte så tokigt!
Så idag togs ju allt me hem från förskolan dårå. När vi kom hem fikade barnen lite pepparkakor igen ;) 
När jag skulle börja me middagen vart jag jätte dålig. Kroppen sa ifrån totalt då. Kunde knappt stå upp när jag stod o lagade mat. För att beskriva känslan någorlunda så tänk er när man har influensa o HELA kroppen värker, så känms det fast det dubbla, samtidigt känns det oxå som växtvärk gånger tusen i HELA kroppen oxå. Det går INTE o stå tillslut... Jag tog små pauser. När vi satte oss för o äta vid halv sex fick jag i mig liiiite spagetti, mer gick ej. Vart tvungen o ta värktabletter o lägga mig. Kunde inte ta mig upp ur sängen på TRE timmar!!! Igen. Va ju så i sön me... Kan det lilla jag jobbade idag va orsaken?! Igår mådde jag ju lite bättre. O då tog jag det lugnt heeela dagen. Är det så mitt liv kommer att se ut framöver?! Risken finns... Gah!! Frustration! Att försöka att inte tänka på detta går ju inte när värken tar över så här. För det är helt sinnesjukt o läskigt när man känner att kroppen kraschar totalt så här! Medan jag låg där tog mannen hand om efter middagen, dammsög o skurade golven (sånt jag inte kan göra o det är inte spec kul om han ska behöva göra det i morrn kväll. Då ska allt va klart!) Jag sitter nu i soffan, har ätit lite fil. Men blir snart sängen igen. Ser dåligt me vänster öga o det känns tungt o svullet. Mysko!
I morrn är jag o barnen som sagt lediga. Det ska dammas, bytas sängkläder i alla sängar o så ska de duscha. Det kan verka som lite men me min kropp är detta mer än tillräckligt! Kanske inte alls klarar allt, då får Patrik göra resten när han kommer hem. Jag ska även upp till Gränby när Patrik kommer hen där vid halv sex i morrn :S Ska köpa sista julklappen till honom. O en uppesittar lott till mig ;) Tradition! Hoppas, hoppas, hoppas att kroppen är samarbetsvillig i morrn!!!!!!
Ida kom hem me nåt helt fantastiskt idag...

Hennes allra första vävda matta. Som hon kämpat med hela hösten!! <3

Den är så himla fin, vart helt varm i mamma hjärtat o tårögd... Älskade unge!! Jag ser verkligen fram emot denna ledighet me alla mina älsklingar!! O det bästa, inga måsten o inte så mkt inplanerat! Julafton hos min bror. Juldagen, på em ska barnen till deras farmor o sova. Hon frågade o barnen ville jätte gärna så då får dom det! Känns konstigt att de inte ska va hemma på juldagen (nu blir det ju inte förren strax innan middagen de ska dit, så vi har gott om tid o mysa innan) o så hämtar vi dom vid lunch på annandagen. Då ska vi förbi barnens farfar som fyller år en liten sväng men annars har vi inga andra planer :) Förren nyårsafton ;)

Nu ska jag nog snart lägga mig ändå, igen. Är ju en morgondag i morrn...
Är sååå tacksam för att jag har ett sånt förstående jobb. O för en så förstående o stöttande familj <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar