måndag 21 december 2015

Tre dagar kvar...

Känns ju verkligen inte att det är julafton om tre dagar... Tycker det är sjukt trist!!! Om det nu inte vill behaga komma snö kan det väl iaf få va frost o minus grader på julafton. Ger ju liiiite mer julkänsla än 13 plus o grönt ute :(
När jag kom hem efter provtagningen (som tog en hel timme!!! Fick vänta nästan 50 min!!) så fixade jag lunch, kollade igenom reklamen o la mig sedan på soffan o slumrade en timme. Kan ju tyckas att efter så mkt sömn så borde man inte behöva sova på dan. Men jodå, när man har så här ont orkar man inget annat, smärtan tar på en... Men jag va en desto piggare o gladare mamma när jag hämtade barnen kl halv tre :) Hade me mig de stora chokladaskarna (me kort jag gjort) som barnen fick ge till deras pedagoger :) När vi kom hem fikade vi lite, pepparkakor! Barnen va så sugna så självklart fick de det! Vi tände ljus o mös! Sen har em o kvällen rullat på. Hade tänkt göra köttfärssås o spagetti till middag men det hade barnen fått till lunch så kändes lite trist... Mannen gav tonfiskröra o våfflor som middagsförslag o fast jag först kände att jag inte alls orkade det fick det bli det ;) Hade ingen annan idé. 
Barnen somnade sent i kväll... Tror jul nerverna börjar göra sitt :P De är uppe i varv o har svårt o varva ner... 

I morrn är det jobb 9-14 (hoppas jag kan sluta 14 ist för 14.45) sen ska det plockas lite här hemma så mannen kan dammsuga när han kommer hem ;) Det klarar jag inte! Sen är jag o barnen lediga på ons, lövly!! :)

Jag känner mig så fin me mina märken efter blodproverna... Not...

Syns mindre på bild än i verkligheten...


Det senaste.... Undrar hur det ser ut i morrn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar