fredag 11 december 2015

Svårt o låta bli

Vi låg o mös länge i soffan. Jag slumrade en liten stund. Sen när jag vaknade till kunde jag inte låta bli o röja upp i barnens rum. ALLA saker va framme o det såg hemskt ut där inne!! Går ändå hyfsat snabbt dör mig o röja där. Sen tänkte jag att det är lika bra o dammsuga där innan allt åker fram igen. O sen kunde jag inte låta bli o dammsuga resten av lägenheten. Fast jag inte ska dammsuga, nästa gång precis innan jul får Patrik göra det. O göra det riktigt ordentligt under o bakom allt. Det klarar jag inte! Nu är det damma (fast det gör jag nog nästa helg, o rengöra badrummet kvar. Får se vad man orkar i helgen. Tim piggade på sig o har lekt på ett tag nu. Skulle tro det beror på Iprenen. Men äter gör han knappt. Fick i sig några tuggor till middagen bara... Ida åt bättre!
Jag har även förberett min o mannens kött. Han kom hem strax efter fem o åkte o handlade lite. Det är han som får stå för middagen idag. El ja, förrätten o varmrätten. Efterrätten gör jag ;) Till förrätt kör vi toastskagen, varmrätt fläskkotlett till mig o pepparbiff till mannen, tjocka pommes, sås o sallad. O till efterrätt gino! Till det ska vi titta på en film! :)
Nu till nå helt annat. Klickade hem en julklapp till mig själv!! :P Kunde inte låta bli. Vill ha en bra bok o läsa o jag är extremt kräsen!! Men hittade en jag tror jag kommer gilla...


Vill ha nåt o läsa till jul ledigheten.... Har en till bok som jag önskat mig i julklapp :)

Ne, vila innan barnen ska i säng...
I morrn ska mannen iväg tidigt o sen vet vi ej när vi väntar hem honom... Trist... Hoppas ej för sent...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar