torsdag 10 december 2015

This day!

Ida valde att gå till förskolan även idag. I natt sov jag inget, igen... Suck!! VARFÖR SKA DET VA SÅ JÄVLA SVÅRT O SOVA FÖR!!!!! Vi skjutsade Patrik till hans jobb, sedan till förskolan o lämnade Ida o så åkte jag o Tim till min sjukgymn...

Han tyckte granen va så fin...


Han va så försiktig o tittade så fint på julgranskulorna :)

Jag hade ett revben som hade åkt snett. Sen är ju musklerna inge bra alls :/ Diskuterade lite hur vi ska gå vidare... Får se vad min husläkare säger om det... När vi kom hem va kl bara nio. Så det vart en tidig morgon trots vab. Tim har äntligen varit piggare o ingen feber idag. Men då han varit dålig så pass länge är vi hemma i morrn me. Han har inte kunnat va stilla lika mkt idag. Så jag har tvättat tre maskiner o bytt våra sängkläder (hinner ju bli en gång till innan jul ;) ) o plockat en del här hemma. Det är ju andra veckan vi är hemma o det blir verkligen grejor överallt! Men vi har såklart hunnit me o mysa MASSOR!!! Jag halv slumrade me Tim bredvid mig i soffan en stund efter lunch. Idag skippade jag kolhydraterna till lunchen....

Äggröra o en mumsig sallad me en god egengjord dressing :)

Vid halv två åkte vi o hämtade Ida. Hon är så gullig! Världens bamse kram fick jag, men så kul hon hade det där! :) Hon fick välja mellan gå i morrn el va hemma. Det tog ett tag för henne o välja, o det ser jag positivt, hon trivs så bra på förskolan nu! För inte allt för länge sedan hade hon vägrat gå dit om Tim varit hemma. Är jag hemma me en av dom får dena andra alltid välja om den vill gå el ej (självklart inte vid magsjuka el kräksjuka. Då är BÅDA såklart hemma!) Nu är ju Tim ist så att han inte vill gå om Ida är hemma. O det är nog inte för att han inte trivs, för det gör han, men han är ju inne i en mamma fas o det är ju så det är ibland! :) Först i morse sa Ida att hon ville få en stund i morrn. Men bestämde sig sedan för o va hemma <3 Hon är lite snorigare igen o det skadar nog inte om hon får en extra ledig dag :)
När vi kom hem åt vi mellis. Sen fick barnen duscha o bada :) Efter det va det dax o förbereda middagen. Strax efter halv fem kom mamma hit för o passa barnen. Jag åkte o hämtade Patrik o så åkte vi hem o jag hoppade ur bilen o han tog den vidare till verkstan. Fixa en sak me lamporna. Jag slängde in fisken jag hade förberett (taco fisk) o slog på plattan till riset. Tajmade det bra! :) Vi åt utan mannen. Hade en väldigt trevlig o mysig middag! När allt va undan röjt tog jag mig en dusch o sen mös jag o barnen upp i soffan till julkalendern :) 
När barnen hade lagt sig satt jag o mannen i köket o snackade ett tag. Vi pratar väldigt mycket om allt me varandra, o varje dag. Så när det blir en dag som igår (då vi inte hann prata nåt) har vi lite o ta igen dagen efter ;) Älskar våra prat stunder!! :)
Men nu blir det nog snart sängen, NU är jag trött, återstår o se om jag kan sova sen oxå....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar