tisdag 1 september 2015

Första höst dagen är här

O det kändes i morse... Brr!!! 
Ida va trött. De va båda vakna mellan typ 4-5.30 typ. Vet ej varför. Så det va bra segt i morse... Men vi tog oss upp o iväg utan stress. Dagen på jobbet gick bra. Det va intensivt. Jag har sjukt ont o är säker på att två revben sitter snett på höger sida. Smärtan tar så sjukt mkt på krafterna. Idag va en sån dag som jag gav mig fan på att det inte skulle få sabba min dag o körde på tills barnen lagt sig. Träning fanns det inte en susning till att jag skulle orka... Jag försöker va positiv. O är det. Men ibland kommer dippar. Att ha så ont önskar jag ingen.... Hämtade barnen i Tim kom springandes o va överlycklig över en fjäril han hade gjort <3 Vi gick såklart upp till hans avdelning o kollade. Superfin va den :D Vi hade bestämt oss för att vi skulle mysa idag när vi kom hem. Barnen ville så gärna det. Så när vi kom hem slängde jag in en maskin me tvätt o sen mös vi för fullt! Massa kramar!!! Dom är ju bara för goa!!! Sen ville de ha disco ;) Så ner me rullgardinen i deras rum, fram me disco lampan o på me musik. Som de dansade! :) Sen orkade inte Ida mer. Tim vart så ledsen att ingen dansade me honom :( Så jag gjorde ett avbrott i matlagningen o röjde loss till några låtar me honom, som han skrattade! Så kul vi hade :D Sånt lever man länge på! 
Sen va vi hungriga så vi tjuvstartade lite innan Patrik kom hem ;) Patrik fick ta hand om disken o hänga tvätten medan jag o barnen fortsatte o mysa. O titta på Shrek :) Älskar att ha så mkt tid med barnen. Det kan man inte få för mkt av :) Vissa dagar är sånna där jag bara bestämmer mig att allt annat får vänta o endast barnen gäller. Att leka o busa med dom. Det behöver man även som vuxen, det är ju kul ju!!! :D O laddar glädje batterierna! Patrik drog iväg o träffade Stefan. Rätt skönt en dag som denna när jag ändå har ont. Så när jag hade lagt barnen tog jag mig en dusch o tände ljus...

Älskar't!

O satte på mig en mysig kofta o kröp upp i soffan...

Ser verkligen helt slut ut :P Fan att smärtan ska ta så mkt energi!!!!!

Här sitter jag kvar. Har plockat ur diskmaskinen o förberett lite för morgondagen... Plockat fram fisken till middagen (tack o lov att man har matlista!!! ;) )
I morrn är det ju jobb 8.30-14.45, min längsta dag... Har tänkt mig o försöka träna i morrn oxå...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar