onsdag 9 september 2015

Tisdagen

Igår orkade jag verkligen inte skriva nåt... Lämningen av barnen gick bättre. Dagen på jobbet gick bra. Fick ett samtal från röntgen i Enköping o de hade en tid redan nu på sön!!! :D Gissa om jag vart glad?! Nu kommer jag röntgas OCH få svar inom två veckor. Annars skulle jag ju behövt vänta en månad bara på röntgen. Det är ju såååå många tankar som far runt i huvudet på mig. Dels är jag nervös över o ligga i den där "tunneln" en timme på sön :/ O dels är jag rädd för svaret. Lika rädd för att det inte ska visa nåt (då jag ju har så sjukt ont) som om det skulle va nå allvarligt... Jag som sover dåligt ändå pga smärtan kommer sova ännu sämre nu innan jag fått svar. Men som sagt, blir ju några färre veckors väntan nu iaf...
När jag o barnen kom hem vart det en timmes mys innan jag började me middagen, hade ju lovat barnen det, typiskt nog :P Men fick lite hjälp iaf ;) Fördt skar Ida gurka, sen Tim, gissa om han vart lycklig! Har inte velat låta han göra det förut då han känns för ofokuserad. Men nu har han blivit betydligt bättre när det gäller det...

Konsentrerad! <3

När de hade skurit klart satt de o rita medan jag gjorde resten....

:) <3

Sen hjälptes de åt o dukade fram ALLT! Så himla söta. Efter middagen drog Patrik iväg. Jag tog tag i disken (blir ju så lite efter tacos *not*) o fixade sedan barnen för natten. När de hade lagt sig förberedde jag för morgonen. Eftersom det skulle bli en tidigare morgon idag. Tänkte sedan lägga mig men så ringde mamma o vi pratade i nästan en timme ;) Så kom i säng senare än tänkt.

Jisses va kallt det är nu på mornarna. Så här ser Tim ut när jag lämnar honom på förskolan på morgonen (då det va 6 grader, brrr)

Hans nya fina mössa :) Som oxå är fleece fodrad, vilket blir en aaaaningens varmt när man hämtar o det är 18 grader ute, hahaha! Den låg som tur va i hans jackficka då ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar