torsdag 24 september 2015

I mörkret...

Sitter här i mörkret i soffan....

Har inte ens orkat tända nå ljus än...

Igår va det en bra dag, kände mig positivare än den senaste tiden. Ändå är det rätt tufft på jobbet just nu, rätt intensivt. Men tack vare det är jag så slut på kvällarna att jag har sovit lite bättre denna vecka. Dock orkar jag inget på kvällarna (somnar lite väl tidigt) o även helgerna är jag för slut! Men håller på o jobbar me ett schema på jobbet som jag tror kommer bli bra. Underlätta lite. 
Har haft en mysig em me barnen iaf. De har fått duschat o badat o vi har pysslat lite. Idag vart det hemma gjorde hamburgare till middag :)
Patrik åkte iväg i lite ärenden efter middagen. Barnen pysslade o byggde plus plus. Nu sussar de gött! Tim vaknade kl 5.40 i morse så han va trött ;) Jag berättade för Ida att jag skulle duscha, hänga tvätt o fixa lite när de hade lagt sig. Då säger hon: -Sen tycker jag du sätter dig i soffan o tar det lite lugnt, o tar telefonen o lägger den på bordet ;) Klok som en bok <3

O som sagt, nu sitte jag här i soffan, men me telefonen i handen :P
I morrn är det ääääntligen fredag :D O min kortaste arbetsdag. 9-13.15 på fredagar är inte helt fel ;) Hämta hem barnen o få äta mellis me dom :) Älskar fredagar!!! Dock blir det nog städning i morrn, om nu inte solen skulle skina ;) 

Denna helg ser jag fram emot. En hel del roligt inplanerat! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar