fredag 4 juli 2014

Vilken underbar dag!!

Solen har lyst hela dagen, det har varit lagom varmt ute. Har pratat heeeela dagen!!! Strax efter kl tolv dök Sara upp. Satt ute o pratade fram till halv två då vi käkade lunch, mumsig sallad ja hade knåpat ihop på fm...


Efter det vart det en promenad. Jag visade förskolan barnen går på o vändan jag brukar promenera. Hon tyckte gården va fin o promenad stråket mysigt :)
När vi kom tillbaka vart det fika o mer prat! Vi pratade o satt ute till halv sex! :O Jisses va tiden kan gå fort ibland! 

Vid sex tiden kom systeryster hit. O vi fortsatte sitta ute o prata, o prata. Länge sedan ja pratade såhär mkt me kompisar/syster. Underbart! Det art middag, salladen igen ;) Haha!

Men gott va det!!


Fina syster <3

Vid halv tio cyklade hon hem o jag gick in. Fotade tidigare idag syskonvagnen, så la nu i kväll ut den på blocket. Den använda ju typ aldrig. Har ju cykelkärran de båda kan sitta i. Men de går helst ;) Den kombivagn vi har haft längst går på sista versen. Ena fjädern har gått av. Så så fort jag fått tag på en sittvagn åker den i soporna. O den andra kombivagnen, ja vi har många :P Den står ju alltid på förskolan då Tim sover i den. Det är nu på sommaren den står hemma o vi har fööör många vagnar!! Men när ena är såld, andra kastad o tredje på förskolan, då har vi ingen!! O en sittvagn är smidigast, det räcker. Har ju en ståbräda vi kan ha oxå. Finns så få sittvagnar på blocket. O vill ha en NU!! Vill egentligen inte köpa en ny. Så onödiga pengar då de åker sååå sällan. Blir lite nu i sommar o på sin höjd nästa. Mest att ha me o packa i o ha OM nån av dom inte orkar gå. Men det händer så sällan. Dock såg jag att de just nu hade på Lekmers hemsida, just den vagnen ja vill ha, rear den för 1990kr, o det är inte sååå farligt. Men hade helst velat ha nån för max 500-700kr... Aja, får fortsätta leta! Mina krav är att det ska va suflett, varukorg under (så man kan lasta lite) liggläge o fyra fasta hjul! Har haft olika modeller/märken me svängbara framhjul. Men det är värdelöst! Kan funka om man bara går i affärer. Men inte om man som vi gillar o gå på promenader i olika terräng. Syskonvagnen har så pass rejäla luft hjul så där funkar det. Man kan oxå låsa dom. Men annars, me svängbara o ta sig fram i snö o snömodd, det är INGEN höjdare!! Även om ja annars gillar dom, om ja går i en affär :P O det sker mer sällan om ja säger så ;)
Här är iaf vagnen jag vill ha...

Löööve it!!

Nu ska ja fortsätta kolla på vagnar, sen soooova!!

I morrn hoppas ja på o hinna göra det ja inte hann idag på fm ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar