fredag 11 juli 2014

Shopping, skoj me faster o hemgång!

Blir ett blandat inlägg detta ;) Fick slut på datatrafiken på mob :/ Blir så när man streamar filmer från plattan ;)

Igår anlände jag o mannen till Ullared vid halv elva. Halv fyra åkte vi där ifrån :P Då hade vi inte hunnit kollat på allt o jag kom precis på nåt ja skulle köpt där. Aja! Kom därifrån med myyyycket ändå!! ;) Barnkläder, leksaker, shampo, tvål, loripn o allt sånt där. Kläder till Patrik. Väskor till barnen. Det vart sex överfulla STORA kassar o så väskorna dårå ;)

När det såg ut såhär vart vi lite fundersamma på hur vi skulle få in barnvagn, resesäng, madrass o alla väskor. Men tro det el ej, vi fixade det! Utan att packa nåt i baksätet el i fram!

Fotade liiite av det vi handlade...

En resväska till Tim...


Sånna här rullväskor!


Har alltid velat haft det men det har inte blivit av att jag köpt...


Men älskar dessa!! Både utseendet o funktionen me dom. De har båda två små fack på utsidan!


Doftljus till de regniga kvällarna, o så småningom de mörka höst kvällarna... De luktar sjukt gott!!


En MASSA scrapbooking grejor till mig! En liten typ mobilväska o mascara!


En parfym som luktar grymt gott!!


O dessa heminredning grejor! Det översta är en tavellist. Älskar den!!

Sen va det som sagt huuuur mkt grejor till som helst. Men orkar inte fota allt :P
Medan vi va där spenderade barnen tid me faster Camilla o Richard. De hade haft super kul!! Varit o tittar på massa djur, barnen hade ridit o de hade varit till en stoooor lekpark! 
På kvällen när barnen hade lagt sig köpte vi take away från Jenssens Bøfhaus, va sjukt gott!! O tittade på Pacific Rim. I morse vaknade Ida redan 5.45... Snaaaark!! Haha! Vi packade ut allt i bilen o kl 9.15 rullade vi ut från deras parkering, hem till Uppsala! Det har varit en intensiv vecka med fullt ös från morgon till kväll. Men det har varit sååå kul!!! Vi har haft det toppen o underbart på alla sätt!! Tänkt o inte behöva laga mat på nästan 5 dagar, det ni!! ;) Camilla är grym på o laga mat o det blir sååå gott!! Den här veckan kommer vi aldrig o glömma! Bästa semester veckan hittills!! O barnen har haft så kul o är så nöjda sååå!!!
Resan hem gick bra. De va less fort på bilåkningen, jag förstår dom. Det är inte kul o det är lång tid o sitta i bilen. Även denna gång räckte det me en lunch o kiss paus. De fick även leka av sig en stund :) O jag säger tack o lov för surfplattan, att de hade den o kunde kolla på film på största delen av resan :) kom hem vid fyra. Jag packade ur bilen o Patrik gick till Willys o handlade lite kött. Det fick bli grillat till middag! Barnen lekte med vatten ute medan vi fixade här hemma lite :)
När de hade lagt sig började all upp packning. Det va myyycket!! Satte mig ner för typ en halvtimme sedan. Har hunnit tvättat två maskiner. Nu är det två kvar ;) Alla väskor o kassar är upp packade. Himla skönt!! Då kan vi hitta på nå skoj i morrn om vi känner för det, typ bada o så ;)
Patrik har nu två veckor kvar av sin semester, jisses va fort det går!! Jag har tre veckor kvar...
Men innan dess ska vi hitta på lite utflykter så som furuvik, tälta mm. Så det blir kul :D

Nej, skriva en matnota o sen sova kanske ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar