onsdag 16 juli 2014

Mår bläää :(

Natten va hemsk!!! Är nästan helt säker på att jag har haft feber... Har inte det idag, där i mot är huvudvärken kvar, halsen känns sådär o är snuvig. I morse när ja vaknade gjorde det oxå ont i ena örat :( Vill inte må såhär!!! Just nu känns det ok, men känner oxå hur huvudvärken är på g... 

Ser ut som sju svåra år :(

Är ledsen för att jag mår såhär. Sist jag hade sådan här huvudvärk satt den i i TVÅ VECKOR!! Låt mig slippa det nu!! Patrik har semester denna o nästa vecka, sen börjar han jobba... Vill få ut det bästa av tiden när vi har semester tillsammans!! Idag va/är planen i vilket fall att bara va hemma, ta det lugnt o låta barnen bara få va. Ha semester! Inte flänga runt varje dag. O eftersom det ändå inte är nå badväder idag så passar det extra bra!

Patrik o barnen drog precis ut till Jonna, hennes syster o hennes mamma. Alltid roligare o leka ute när det är fler ute. Jag ska passa på o vila medan, nu har jag chansen till det. Tänker göra det så mkt jag kan idag. Så jag blir pigg snabbare!

Det vi har planerat att göra tillsammans under semestern som vi inte gjort än är o åka o tälta. Det får nog bli en spontan tripp en dag när vi ser att det är bra väder. Skulle tro att det bara blir en natt. Sen är man nog bra mör :P
Annars blir det väl mest bad trippar o sånt nu tiden som är kvar. Jag o barnen har ju den här o två veckor till. Så ska försöka planera in nå skojsigheter den veckan vi är själva. Bada åker jag inte o gör sj me dessa två. De är ju som sagt både över o under vatten o far hit o dit, så det har med säkerheten o göra. Samma sak när det gäller Leos. Men får jag nån me mig så går det ju :) 
Ska kolla om mamma vill åka me oss till fjärilshuset en dag. O om nån (Amanda *blink blink*) vill följa me oss till Leos en dag ;) O så får vi se med resten av dagarna!

Nej, nu ska jag sluta pladdra på här o gå o lägga mig en stund! 

2 kommentarer:

  1. Tråkigt att må dåligt nu under semstern :( Hoppas du mår bättre snart vännen <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! <3 Har sovit en timme nu så det känns lite bättre! Tror man behöver dra ner på tempot ibland... Måste se till o ses nån dag ju!!

      Radera