onsdag 9 juli 2014

Ännu en helt underbar dag!!

Som jag hade på känn är detta en toppen semester!!! Idag på fm åkte jag o Camilla o handlade matsäck o ett varsitt sandleksaks set till barnen (då vi glömt våra hemma) Sen drog vi iväg till beachen!!! 3.5 timme spenderade vi där. O insmorda me solskyddsfaktor 30!! men ändå ser vi ut som kräftor :S Barnen är lite röda på ryggen, men inte alls som vi. Som tur va!! Vi åt lunch o glass där. Barnen älskade att vara vid en sandstrand o grävde för fulla muggar! Det va långgrunt där o det va skönt! Fick gå ut en bit för o kunna doppa sig. Kaaallt, men sååå skönt i denna värme!! Det är grymt varmt här, man kan nu anse våran förbannelse bruten (att det ALLTID regnar dit vi åker, även om det först i mån inte såg så lovande ut) 
Barnen va som vanligt som fiskar i vattet o va både under o över. Tim blir allt modigare han me, så himla kul!! :D

Tim somnade på vägen dit o sov ett tag där :)


Medan han sov lekte Ida me sanden :)


Jag smakade denna, helt ok ;)


När Tim vaknade vart det fullt ös!! :D

När vi kom hem vart det lugna puckar med bla film tittande för barnen. Killarna gick iväg o handlade o stackarna fastnade i hissen här :( Vart kvar i den drygt en timme... Det va tur det inte va jag, ja hade fått panik!! När de kom hem vart det middag o sen sov dax för barnen. Äntligen somnade de kl sju. De har ju varit uppe till runt nio två kvällar i rad. O det har tagit på dom! Såå trötta de va i kväll!
Nu blir det film för oss vuxna, de andra kvällarna har man ju lagt sig inte så långt efter barnen.. 

Till det, ett glas rosé o en bit daim!

I morrn ska jag o Patrik till Ullared för shopping :D Känns inte som om de gör så mkt även om det är fint väder... Eftersom kroppen ändå är så välstekt :P Haha!! Barnen ska få spendera dagen me faster Camilla o Richard! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar