onsdag 30 juli 2014

Phu så svettigt!

Storstädningen äntligen klar!! Har hållit på i måååånga timmar!! Även om inte solen skiner så är det ju inte direkt svalt, kvavt som sjutton! Golven är äntligen rena, dammet är väck o jag har plockat, plockat o åter plockat! Barnen rum som ALLT låg huller om buller o här o där, är super fint just nu :) Mitt nya skrivbord är fixat o städat o jag har flyttat dit mina pennor, saxar o scrapbooking grejor. Så nu kan jag äntligen sitta där o pyssla :D Har en hel del projekt på g!

Är iaf hur skönt som helst att städningen är klar!! Nu väntar vi bara på åskan o regnet. Vill gärna att det ska komma. Men det får gärna vänta liiite till. Så vi hinner ut o leka en stund. Har inte kommit ut nåt än idag. Men det hinns nog me ;) Annars är det som det är!
Vi har ätit lunch o Tim sover just nu. Jag har målat idag naglar på hennes begäran! Sitter o tar mig en kopp kaffe o myser me Ida i soffan. Ska träna sen oxå har jag tänkt. Längtar, är ju så himla skönt!!! :D
Hm, vänta lite nu, hörde jag åskan ute?? *hoppas* för isf blir det film mys me mina hjärtan. Vet precis vilken film, får se vad de (o jag) tycker om den :)

Barnen lekte på väldigt bra medan jag städade, behövde bara rycka in ett par gånger ;) Ida har ju alltid velat att man ska skriva hennes namn på teckningar mm. Hon har sj försökt o klarat att skriva I ett tag, men sen blir det allt möjligt. Idag kom hon o sa: -Mamma, jag har skrivit mitt namn! O se, det står ju Ida...

:D Kan bli bli en stoltare mamma!! O Ida, överlycklig tjej!! Min lilla tjej börjar bli en stor tjej <3

Oh, jaaaaa!!!! Nu åskar det!!! :D Hoppas regnet kommer oxå, det behövs VERKLIGEN!!!! Sen får det gärna bli sol o varmt i morrn igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar