måndag 27 juli 2015

Sem uppdateringen får vänta

Datorn krånglar o är skit seg o hänger sig titt som tätt. Går inte o blogga från den för det tar en eeevighet!! Tanken va att det skulle va smidigare. Så tills datorn är fixad får sem inläggen vänta... Ville bara tala om det :) I övrigt har jag inte så mkt att skriva... Bjussar på denna bild...

Godaste kakan!!!

I morrn ska vi (läs Patrik) försöka få tag på den som hyr ut gym nycklar här. Vi har ju ett gym i föreningen o det blir typ billigare för mig o ta ett års nyckel här än o köpa massa vikter sj. Det kostar 500kr för o använda gym, bastu o solarie här, per år. Vilket är helt ok då det jag behöver allra mest är fria vikter. Hoppas på o kunna klara mig me det ett tag. Jag har latat mig tillräckligt nu o det har kroppen tagit stryk av direkt. Träningen måste komma igår NU!!! O promenader. Detta går inte. Måste även skärpa till kosten, magen mår inte bra just nu :( o revben som sitter fel har jag oxå... Har för jävligt ont!!!!

Morgondagens planer då. Har inte så många. I morrn är det exakt två veckor kvar av min sem. Sjukt va fort den gått :( Vill inte tänka på jobbet då det trots allt är 2 veckor kvar. Men ändå, våran långledighet gick sjukt fort!!! Barnen har 3 veckor kvar av deras 7... Hösten närmar sig... Stora förändringar i mitt schema gör att det blir stora förändringar i våra rutiner. Vilket i sin tur gör att jag tror att det kommer bli en riktigt tuff höst! Jag ska lämna barnen 5 dagar i veckan o hämta dom 4 dagar, Patrik 1 dag... Plus att de kommer inte att lämnas tillsammans längre utan på varsin avdelning. Ida börjar på en ny, vilket jag tror kommer bli grymt tufft! Tim går kvar. Men sååå mammig som han är kommer det bli skit svåra lämningar. Att lämna två ledsna barn, som är en allt, gör så ont i hjärtat att bara jag tänker tanken så knyter det dig i magen på mig o jag mår illa :( Jag hoppas att de korta dagarna för dom kommer göra det lättare... De kommer gå 5 ist för 4. Men lika många timmar. Förut gick de mån: 8.20-16.40 o tis, ons o tors 7.15-15.15. 
Nu kommer de, som det ser ut, gå mån: 10.20-16.40, tis ons o tors: 8.20-15.15 o fre: 8.20-14.30 el 14. Mitt schema är inte spikat än, men för att jobba 75% på 5 dagar är jag nöjd.
Mån: 11-17
Tis: 9-14.45
Ons: 8.30-14.45
Tors: 9-14.45
Fre: 9-14 el 13.30

Så jag ska inte klaga. Tror det blir bättre för barnen att gå kortare dagar. Plus att vi får mornarna tillsammans o äta frulle, sovmorgon på måndagar o sluta tidigt på fre. De andra dagarna kommer vi oxå hem rätt tidigt :)
Nu vart det massa pladder om mitt jobb o schema! Hahaha! Det är inte dax än, först njuta två veckor till ;) O hålla tummarna för bättre väder!!

Nu ska jag sööööva!!! Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar