torsdag 30 juli 2015

Dagarna bara rusar iväg!

Dagarna går föööör fort!!!!! Idag vid lunch åkte vi upp på Gränby. Barnen åt lunch där o sen delade vi upp oss. Killarna på ett håll o tjejerna på ett. Drygt två timmar vart vi där, träffade oxå på min bror m fam :) Jag tog mig en macka o is latte på Barista me Tim som sällis! Sen åkte vi till vaccinationsbyrån där vi mötte upp barnens farmor o vaccinerade oss för andra gången. Tim sa inte ett ljud medan Ida skrek för fulla muggar :/ Men det gick bra! När vi va på Gränby köpte jag o Ida en ny prinsess krona till henne....

Det glittrar om den oxå, jätte fin :) Hon fick välja bland några o det vart denna.

Tim fick två nya solbrillor o en snygg skjorta...

Detta är ett par av brillorna :)

När vi kom hem efter vaccinationen fixade jag middag. Kl va lite mkt så jag va glad över att ha en matlåda me köttfärs i frysen så det va bara till o koka spaghetti o fixa en sallad ;) När vi ätit åkte Patrik iväg me min pappa för o inhandla lite fiske grejor till deras fiske weekend. När han kom hem höll de nya grannarna i dörren mittemot på o flytta in. Så vi gick alla ut o hejade på dom o sen cyklade barnen ett tag innan det va dax o gå in o sova. Grannarna verkar väldigt trevliga :) Har ett barn på 2 år. 
Nu sitter jag här o är hungrig. Sötsuget är staaaarkt!!!! Första dagen på länge utan nå gotti. Fan, kan ju inte äta som jag gör!! Vart är min envishet jag hade för några veckor sen?? "Bara" o tagga till igen!! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar