tisdag 28 juli 2015

På barnens önskemål!

När vi frågade barnen på fm vad de ville göra idag svarade båda Fjärilshuset! O varför inte tänkte vi. Så efter lunch åkte vi dit. På vägen dit önskade Ida att få lyssna på barnsånger, så vi kopplade in fm sändaren o körde på deras play list på Spotify ;) Alla sjöng o hade skoj! Hahaha! De va lite mer folk där än de förra gångerna vi varit där men det gick hur bra som helst ändå. Så kul. Vi gick där inne ett tag. Tog oss sedan en fika ute i solen o gick sedan in o tittade mer o sen avslutade vi med att barnen fick köpa några saker. Som en sommarpresent (då de ju fyller så tidigt på året, o plus strax efter jul, så de brukar få nåt/några saker på sommaren me :) ) Kom hem strax innan kl fem o få fixade mannen middag, pannkakor ;)
Nu kommer det många foton, o då har jag inte tagit me alla :P









Dom här sköldpaddorna "kramades" under hela tiden vi va där! Hahaha!!








Vattensalamander


Fjärilar som kläcks, Ida stod huuuur länge som helst o tittade medan några kläcktes, o det tar låååång tid för dom o kläckas!


Så häftiga koraller!!


Tim va impad!


Hitta Nemo ;)


En av de stora hajarna!


Detta va en 3D tv. Så när hajen kom ut genom glaset så såg det verkligen ut som om den gjorde det! Tim ville inte titta på den igen! Hahaha!








Båda barnen fick en varsin lupp. Ida ääälskar kryp av alla dess slag. O håller gärna i dom. Så detta passa henne verkligen! Får nog utöka med böcker o fler luppar sen skulle jag tro ;) Hon valde oxå en jätte fin fjärilsring :)


Tim fastnade för denna pilbåge. Han vägrade släpp den vad vi en lockade me! Han höll krampaktigt tag i den! Hahaha! Kan ju säga att han vart väldigt glad när han fick den! :)

Hade en så mysig o rolig dag me mina älsklingar!!!! <3 Denna sommar har det ju varit kasst väder (även om vi hade det bra i skara o Öland) o det känns skit trist!! Men samtidigt har den varit helt underbar! Haft så roliga dagar me mina fina. Vi har gjort mkt men oxå hunnit me hemma mys! Det är klart det bråkas o kivas, men så gör syskon. Vi har verkligen spenderat mkt tid tillsammans som familj o det är nåt jag värderar HÖGT! Högst skulle jag vilja säga. Så länge vi är tillsammans kvittar allt annat egentligen. Men självklart är det kul o passa på o göra saker när vi är lediga tillsammans. De sista nu dryga 1.5 veckan vi har tillsammans har vi fortfarande en hel del inplanerat. Jag önskar jag hade haft 2.5 vecka till jag me (som Patrik o barnen) Då hade jag lugnt kunnat dra iväg (me Patrik o barnen såklart) o tältat en vecka till. Det va ju sååå mysigt! Saknar det!! Men får se fram emot det nästa år ;) Men först har vi ju en Thailand resa o se fram emot i jan oxå! Åh, älskar o ha saker o se fram emot. Spec när sommar semestern är slut. Nu ska jag sluta pladdra på, skulle kunna skriva myyyycket o lääänge!! Men ska försöka komma i säng!

Summa summarum: Underbara semester!!!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar