onsdag 1 juli 2015

Förväntans fulla barn!

Det bästa som finns är förväntansfulla barn! Hur ögonen lyser upp av lycka o förväntan! :D
I morrn ska vi på äventyr, till huvudstaden...

Jag o barnen o mamma o Isadora ska hit i morrn!

Barnen har längtat! O nu vart det av. Så himla kul!!!! De har varnat för extrem värme i morrn. Men vi har ac i bilen ;) O det är luftkonditionering där. Så tror det blir skönt. När det är ca 30 grader (i skugga!!) då kan man ändå inte va ute mer än några timmar pga solen, det blir farligt för barnen. Även om man är så man kan plaska o bada. Skugga o mkt vatten är det som gäller (blir kanske bada för oss på fre, el så plaskar vi här hemma i poolen o myser, vi får se) Men iaf. Det ska bli mysigt me utflykt i morrn. Köra i Sthlm är ju dock inget jag ser fram emot :/ Men det är raka (eh, enligt vana Sthlms förare) vägen mot djurgår'n. Jag sitter hellre i en bil me ac från a till b än o först ta buss ner på stan, sen tåg o sen buss igen o så samma visa tillbaka med trötta barn i värmen. Nej tack! Då kan jag "offra" mig o köra ;)
Bestämde oss för o ta me matsäck. Är det så fint så kan vi lika gärna leta upp en mysig plats utomhus i skuggan o äta. Så i kväll har jag fixat o donat...

En del av matsäcken ;) Kexchokladen är till barnen, nödproviant ;)

Mamma har stekt pannkakor till barnen (jag tar me grädde o sylt) sen ska jag göra en macka me skagenröra till mig. Har även me risifrutti, riskaka o frukt till barnen. O en vaniljkvarg till mig. O så några morötter såklart :P Sen en 1.5 liters Loka så man får i sig vätska. En lika stor flaska me päron dricka till barnen. O även deras mindre flaskor me vatten. Jisses va de kommer att kissa!! Hahaha! 
Har oxå packat ner lite extra kläder (nån spiller säkert) o lite annat smått o gott o behöva ha grejor ;) 
Har nu duschat för andra gången idag. Blir ju så jäkla svettig när det är så varmt!! I natt får fönstret lov till o stå öppet... Jag hatar ju ljud när jag ska sova. Men med 25 grader inne måste man få luft! Jag älskar denna värme o klagar INTE! Men när man ska sova får det gärna va liiiite svalt!! ;)
Nu är det bäst man försöker sov. En lång, intensiv men rolig dag väntar i morrn! Höres!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar