torsdag 9 juli 2015

Älskade ungar!! <3

I morrn är Patriks sista dag innan sem. Sen får vi ha honom hemma i hela FEM veckor! Hur underbart som helst!!! :D
Jag har nu varit sj me barnen i två veckor... Vi sover när pappan åker på morgonen o när han kommer hem är det bara ett par timmar kvar sen ska dom sova. Han har ju flängt nästan varje dag efter jobbet denna vecka. Känns verkligen som om jag varit me barnen 24-7 i 14 dagar. O att jag dessutom varit sjukskriven i tre månader, hämtat o lämnat dom på fsk där de haft mkt kortare dagar o så gör att det känns emellanåt som om jag gör allt med dom! O så har det ju varit. Sjukskrivningen har inte varit frivilligt o Patrik hade GÄRNA varit med dom mer. Men nån av oss måste jobba 100%, o det är han. Jag ÄLSKAR o va me våra barn o det kan INTE bli för mkt tid med sina barn, man får ju liksom passa på när de vill vara med en ;) hahaha! De växer föööör fort!!! Men ibland blir jag trött. Inte på dom. Utan på att inte få ett brejk, bara andas, komma hemifrån en kort stund. Jag är inte less på dom, hur skulle man kunna bli det, men less på hemmet. Less på o städa, tvätta, handla, laga mat. Eftersom jag är hemma mest, men framför allt nu under sjukskrivningen, så drar jag det lasset. Men ibland är det ju bara så fruktansvärt jävla tråkigt! Emellanåt vill man göra nåt annat. För mig räcker det tom med den dryga timmen jag åker o tränar. Att få komma iväg o andas utanför hemmet. Jag älskar o trivs verkligen här.
Men ingen mår bra av att gå hemma dag ut o dag in i månader. Därför gör jag små saker ibland, bio, ut o äta, en promenad el så. Bara jag, utan man el barn ;) Ok, ibland även me dom ;) Men jag behöver oxå bara vara jag, Sanna. Jag har så sjukt svårt för det. Att vara från barnen, jag är mamma Sanna, när jag är utan dom fattas dom mig!! Tim är inne i en extremt mammig fas, verkligen! Dagligen får jag höra säkert hundra gånger av honom: "Mamma, jag vill vara med dig" O det komiska i det är ju att han är me mig heeela tiden! ;P Stundtals blir det faktiskt jobbigt, när ingen annan duger, inte ens pappan... Ida är tvärtom, när pappan kommer hem vill hon va så mkt som möjligt med honom :) Tim är trots allt nästan ett år yngre. Han klänger på mig o ja, det är mysigt då o då. Men inte heeela tiden. Han ska tom sitta i knät när vi äter.. Det får han såklart inte, förren vi ätit upp ;) Men han blir liksom liten igen. När jag inte är hemma el me honom är det andra bullar som gäller! Hahaha! Bus ungen!!!

Ne, hoppas ni förstår vad jag menar. Jag ÄLSKAR mina barn o jag ÄLSKAR o va mamma, o fru ;) Men ibland behövs en andpaus :)

I morrn blir det en liten kort sådan när jag ska träna mellan 9.30-10.30 ;)

Ida la sig o gosade så här på mig idag <3

Godnatt på er!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar