måndag 6 juli 2015

Camping redo!

Stor statsarna här ;) Bagageluckan är överfull för en, ev två nätter i tält! Haha! Så här såg det ut tidigare idag...

Sen tillkom det några väskor ;)

O i morrn ska kylväskan packas! Nu BER jag till vädergudarna att ge oss SOL!!!!! Jag är helt slut. Hållit på med detta mer el mindre hela dagen. Kommer hela tiden på saker som ska packas (trots att jag skrivit en lista) Men det mesta lastade Patrik in i bilen i kväll när han o Ida kom hem (de va iväg en sväng efter middagen) vid 8.20... Då åkte jag o handlade bla detta...

Frukost, lite mellis, korv till lunch till barnen, lite snacks ;)

Barnen har varit väldigt trötta o sega idag, vädret?! Så när vi kom hem efter lunch mös vi en stund i soffan, försökte få Tim som va tröttast o sova, men icke! Så han va sådär speedad trött från typ kl 14 :P Jag lyckades iaf få ihop en middag, denna regniga dag (iof en måndag, hahaha) passade det me tacos tyckte vi ;) Sen drog som sagt Ida o Patrik iväg, jag o Tim plockade här hemma o packade ännu mer! La honom strax efter kl sju o han somnade rätt snabbt efter det!
I morrn, om det inte regnar (snälla, va sol!!) drar vi vid 9-9.30 tiden. Kommer behöva köra in bilen på gården igen då det är en del till som ska me! Vi kommer inte ha en tältplats me el (då det är så kort tid) så att ladda mob går ju ej :/ Terapi för mig, hur ska jag klara mig?! Får se till o försöka ladda de stunder vi sitter i bilen o inte använda mobilen. Så inlägg får ni nog inte förren vi kommer hem ;)

Ne, nu är det hög tid o sova! Kommer dock ha svårt för det. Jag är en kontroll människa o att inte veta om vi kommer iväg i morrn el ej pga vädret gör mig GALEN!!!! Har en plan b för barnen om det regnar, hoppas syrran hakar på som sällis isf ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar