söndag 17 augusti 2014

Trött lill kille o en trött mamma!

Barnen vaknade som vanligt vid sex snåret. Då hade Tim varit in en gång på natten o även Ida. 
Tim har brutit ihop o gnällt o skrikit för ALLT hela fm. Då slog det mig att det nog va sviter från gårdagen. Han sov nog bara 10 min igår på dagen. O det kan ju komma surt efter! La honom för en stund sedan o han slocknade. Han brukar ju inte somna förren runt 12-12.30 nångång. Han behöver nog sova. Jag är bra seg efter denna intensiva vecka!! Har sagt det förr men säger det igen, beundrar ensamstående mammor/pappor!!! 
Efter frullen som idag inte vart förren halv tio :/ Haha! Så tog jag tag i o gick igenom barnen kläder. De har två byrålådor i var, de är rätt fulla. De har inte överdrivet me kläder, el jo Ida har ett uppsjö av klänningar!! Haha! Men annars har de så de klarar sig. Rensade bort en del urväxta kläder o kollade vad de behövde. O de va inte mycket. Skönt ;) Ida behöver ett par mjukisbyxor (jo, hon har ett uppsjö av tights oxå :P ) o så behöver hon nån t-shirt till. Tim behöver nåt par jeans. Men thats it!! Vinterkläderna väntar ja me o gå igenom tills hösten kommer ;) I skor väg är det nog fodrade gummistövlar de kommer behöva. Men jackor, överdragsbyxor mm har de :) I vinter behöver nog Tim nya vantar o Ida en ny overall. Men sen inget mer. Så det är bra!! :)
Jag har tagit igen mig några min på sängen...

Rätt skönt att hösten är på g därute...

Men nu är det dax o rycka upp sig!! Fixa iordning mig o sen kanske en tripp till affären. Har lovat barnen att vi ska baka nåt idag ;) Annars blir det mys o lek tillsammans hela dagen <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar