torsdag 7 augusti 2014

Man liksom dippar ibland, men det gäller o hitta vägen upp igen!

Idag kom dippen jag väntat på. Jobbat första veckan o även om vi inte behövt lämnat o hämtat barn på förskolan så är jag slut körd!! Ångesten över att det drar igång på tis på allvar gör att jag vill kräkas!!! O det blir inte bättre av att Patrik åker bort tiiiiidigt på tis morgon o kommer hem seeeent på ons kväll :( Plus att ons är den längsta dagen på jobbet för mig, o därmed oxå den längsta för barnen, det kommer bli tufft för dom den dagen. Men de får lite kortare dagar de andra dagarna, el rättare sagt komma hem lite tidigare, o en dag ledigt. Men jag vill va hemma me mina barn, önskar såååå att jag kunde jobba endast 50% det skulle va drömmen! Är det bara jag som vill spendera mina dagar me mina barn? Är det bara jag som känner sån här ångest över att lämna dom på förskolan? Ibland hatar jag hur samhället är uppbyggt!! Hatar hur man tidigt tvingas ut i arbetslivet när barnen fortfarande är små!!! Visst, det finns ju dom som är hemma me barnen läääänge. Men då har de typ en man som tjänar ap mkt. O jag missunnar dom verkligen INTE!! Snarare tvärtom. Men det är synd att det bara är dom som har möjligheten.
Men jag ska göra det bästa. Njuta av tiden vi faktiskt har tillsammans! 

Jag hade iaf bråttom hem o hämta mina hjärtan idag. Som jag längtade!!!! Det värkte i mig!!!! När vi kom hem (de hade haft det jätte bra hos mamma o pappa) mös vi i soffan en stund. De va jätte trötta o Tim va hur gosig som helst <3 Han behöver verkligen mkt närhet den lilla killen! Det vart tacos till middag (barnens önskemål) o som de åt! :D

När de hade somnat slocknade jag i soffan kl 19.30 :P Vaknade en halvtimme senare... Men ska faktiskt snart lägga mig igen.

Idag när jag kom in till stan så va det återigen mkt rök o det luktade...

Syns där framme....

Obehagligt!!!

I morrn ska vi till barnens förskola o lämna Tims vagn o alla extrakläder o sånt. Skönt o slippa allt det på tis morgon... Får se vad barnen säger när vi kommer dit. Ida säger att det ska bli kul men att mamma ska ju va me hela tiden ;) O det ska jag ju! O Tim säger att han ska skrika om jag lämnar honom :/ Men det är ju typ ett år sedan han sist gjorde det :P O som sagt, vi ska hälsa på i morrn :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar