fredag 29 augusti 2014

När man bara är föööör trött!!

Vart inget mer inlägg igår. Jag hann bli alldeles för trött! När vi va ute igår kom Jonna o Lisa hem. Så de lekte en stund ute me oss. Sen va det dax o gå in o fixa middag. Jag gjorde, hör o häpna, köttfärsås för allra första gången!!! Det har varit Patriks grej liksom. Men jag lyckades!!!

Godkänt av barnen då de åt massor!

Sen rullade kvällen på. När barnen somnade tittade jag o Patrik på en serie vi följer. Sen tittade jag på Hela Sverige bakar! Kul o titta på sånt man inte får äta :P Haha! Såg så himla gott ut!!
Pratade även en stund me bästaste brorsan! Kom i säng på tok för sent. Har sovit jätte dåligt, vet ej varför, så idag värker huvudet som f**!!!! Blir till o börja dagen me huvudvärkstabletter.... Förutom det, o förutom att halsen fortfarande inte är bra o jag åkt på nån hosta så är det bättre nu ;) Kan ju va uppe! Ida sov till strax efte halv åtta, helt otroligt! De är fortfarande lite snoriga. Så får se vad det blir av denna dag. Måste till förskolan o hämta lite saker... Funderar oxå på o göra en ny deg till barnen. O så ska det städas här hemma. O byta sängkläder... Vi är ju inte sysslolösa om man säger så! Jag funderar på o åka upp till Gränby vid halv sex när Patrik kommer hem. Dels köpa en ny mascara o byxor till barnen, men kanske oxå titta på nåt åt mig sj då jag fortfarande har pengar kvar sen jag fyllde år :)

Hoppas Du får en bra fredag!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar