onsdag 12 mars 2014

Lite sjuka....

Tim va ju hemma idag me Patrik. De åkte till vårdcentralen o gjorde halsprov på Tim. Han visade sig ha liiite bakterier i halsen. De sa att det KAN va början till halsfluss, men att det inte va en fullt utvecklad halsfluss. Men han fick penicillin ändå. Han får va hemma me pappan i morrn. Ida fick gå några timmar idag o ska även göra det i morrn. Hon är ju pigg o glad o frisk o de ville gärna att hon skulle komma då. Patrik får va hemma då jag ska iväg på trevligheter efter jobbet ;) Avslöjar vad det är i morrn! Men kommer åka från jobbet kl 14.00 ist för kl 16.30... Ska bli så himla kul o jag längtar såååå mkt!!! MEN jag är inte så pigg :( Haft en hemsk huvudvärk idag o hostan är inte rolig. Har ont i en muskel mellan revbenen för ja hostat så :/ Inte skönt. O mamma, som jag ska göra detta i morrn me, hon är jätte förkyld o hängig... Men det ska INTE hindra oss!!

Tillbaka till Tim då. Han är ganska så pigg. Leker o röjer på. Men äter lite dåligt (för o va han) o i morse när jag hade åkt hade han börjat blöda näsblod. Jätte mkt! O det har han aldrig gjort förut :/ Men han är inte ens snorig....

Det kommer bli en riktigt låååång dag i morrn. O jag är sååååå trött nu!!! Ta fram o förbereda tills i morrn, sen soooova!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar