söndag 23 mars 2014

Lite frisk luft!!

Kände att vi inte kan sitta inne hela dagen. Så vi gick till affären. Vilket i "normala" fall bara tar en sisådär 5-10 min om Ida går sj. Men idag va vi ute över en timme :P Ida ville prompt cykla. Vi försökte förra sommaren men då va hon totalt ointresserad. Men nu ville hon. I början va det inte lätt! O ärligt, trodde hon skulle ge upp! Men hon kämpade o nu kan hon cykla!!! :D Med stödhjul såklart ;) Hon behöver lite start fart oxå. Men tycker hon är duktig som lärt sig så snabbt!!!

:D


Inte lätt o trampa på i motvind :P


Tim tycker syrran är duktig :)


Han hjälpte mig me vagnen ;)

Tim är rätt så pigg. Det går lite upp o ner. O titt som tätt får han en kli attack stackarn!! Annars är han otroligt tapper!! O prickarna är rätt små, men många!! Finns några som är rätt stora...

I ansiktet är det många små...


Det är knappt de går o få me på kort för att de är så små :P

Han kommer få va hemma hela veckan, me mig. Ida får va hemma i morrn, om hon inte vääääldigt gärna vill gå till fsk, men det tror ja inte :P Ska fundera på hur ja ska göra resten av veckan. Om inte kopporna kommer, då är ju valet självklart ;)

Till middag dig ska vi prova nåt som alla pratar om är sååå gott - pulled pork. O så tänkte vi ha pitabröd, grönsaker o vitlökssås till. Får se om det är nåt! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar