onsdag 5 mars 2014

Inte så lätt :P

Detta skulle ha publicerats igår kväll men hade inte gjort det. Så här kommer det ett dygn sent... :/

Att ta bilder när man går är ute att rekommendera! Haha

Barnen fick två ansikten i var :P


Ser ut som om Tim är en docka som håller på o ramla ut! Haha!

Ett gott skratt fick man sig iaf ;)
Vi gick drygt en halvtimme i RASK takt. En skön promenad. Vi va duktiga som kämpa på trots att jag har ont i huvud o hals o Patrik förkyld :S
När vi kom hem gick jag o Ida direkt till affären o handla ngr små saker.
Hem o åt middag. Gott då jag inte ätit på hela dagen :/ Men berättar mer om det en annan dag ;) Tror oxå det är därför jag har en hemsk huvudvärk!!

Barnen va så trötta så!! Tim somnade ju redan 11.10 idag o fick då sova 1 timme (sover annars 30-45 min hemma) så han vaknade när han annars brukar somna. Ida har varit trött hela em o somnade nästan i vagnen när vi gick... Så innan kl 19 sov de båda. De somnade utan gnäll el att springa upp. Extra skönt när man sj inte mår bra!
Jag skulle inte sagt här om dagen att de sov så bra på nätterna. I natt vid halv fyra kom Tim in till oss. Ja gick tillbaka me honom. Han gnällde o så gick det en stund o så kom han igen. O jag gick tillbaka me honom till hans säng o då grät han liiiite o så vakna Ida precis när ja la mig. Gah!!!! Då gick Patrik in till henne o efter en stund så sov hon. O sen vaknade de strax efter kl sex... Men men!

Läkar besöket me Tim gick bra. De har velat kolla upp honom pga hans feber o höga kropps temp. Under hela förra året hade han 6-7 ggr feber på runt 40 grader. Vilket de tyckte va lite för ofta. Sen har han en "normal" kropps temp på ca 36.8 på morgonen o sen mellan 37.7-38.3 på kvällarna. Praktiskt taget varje dag. O skulle man gå efter det skulle jag få va hemma med honom JÄMT! De har tagit massa prover. Som va bra. O hans allmäntillstånd är det inte alls nå fel på. När han ligger där runt 38 grader märks det inte alls på honom. Han är som vanligt. Inte förren han närmar sig runt 39 som man märker att han är dålig. Så efter de även pratat me andra läkare bestämde de sig för att vi inte behövde komma dit mer. O att han kan va en sån som har en så pass hög kropps temp. Att man måste gå på just allmäntillståndet OXÅ. De sa dock att skulle det börja märkas på honom. På ett el annat vis, matt, äter dålig, el nåt sånt. Då skulle vi höra av oss o komma tillbaka. Hoppas vi slipper det :) Känns skönt o höra, att vi inte behöver oroa oss iaf! Vi ska lämna ett bajs prov oxå. Då det förra hade hög sänka o visade på att det va ett virus. Även där är han såååå mkt bättre nu!
Ja, det va det de! Nu ska jag lägga mig i soffan o vila lite...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar