lördag 1 mars 2014

Behöver eran hjälp!!

Om exakt fyra veckor är DEN stora dagen här! Dagen då jag fyller gammal ;) Haha. Nejdå. Jag blir ju "bara" 30 år! ;) Men i ärlighetens namn, med handen på hjärtat, så har jag ingen som helst kris el ålders noja! Jag tycker bara det ska bli kul! Haha! Det betyder ju att man får träffa familj, släkt, vänner under ett o samma tak, samma dag o partaja lite ;) O faktiskt, jag är 25, i huvudet iaf ;)
Jag har bjudit in till Öppet hus. Ska bli så himla kul!!!!

Men nu till det jag behöver hjälp med. Jag skulle vilja önska mig ett namnsmycke (utöver min weekend resa till London, Paris el Rom ;) ) Jag har hittat tre stycken som jag har svårt att välja mellan....
 
 
Denna, med två sånna här hjärtan dårå...

 
 
Denna....

 
 
El denna, som det mest lutar mot just nu...
 
 
 
Vad tycker Ni??
 
Sen till det andra valet.... Jag har, sedan Ida kommit, tänk göra namntatuering. När vi va i Thailand tatuerade jag ju in Ior på ankeln. Tanken då va att mina barns namn (de hade ju inte kommit än då ;) ) skulle stå ovanför Ior... Det skulle bli jätte fint tror ja!
MEN jag har även gått i tankarna att ist ha deras namn på undersidan av handleden. En på vardera arm. Även det skulle bli jätte fint tror ja! Dock delar inte min man den meningen utan tycker definitivt att jag ska ha dom vid Ior. OM jag skulle vilja dölja el nån gång får ett jobb då jag inte kan/får visa tatueringar. Gah!! Detta är super svårt!! O jag vill verkligen bestämma mig nu!!!
Vad tycker Ni?
Vore väldigt tacksam om ni ville hjälpa mig med detta!! <3
 
Nu ska ja vila lite innan busarna kommer hem ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar